Već nekoliko dana spekuliše se o nedavnoj kupovini stana od strane Stefana Živojinovića daleko od Bežanijske kose, lokacije na kojoj njegovi roditelji, kako se zna, posjeduju raskošnu vilu.

Brenin i Bobin najmlađi sin iznenada je prije nekoliko godina prekinuo svoju muzičku karijeru. Međutim, njegov odlazak iz industrije nije bila jedina odluka koju je donio; također se odlučio potpuno povući iz javne sfere.

Pojavila su se nagađanja o Stefanovom izostanku s obiteljskih slavlja i važnih, medijski popraćenih događaja za obitelj Živojinović, a sugeriralo se da bi mogao biti u sukobu s roditeljima i braćom, Filipom i Viktorom.

U trenutnoj klimi, Brenin ljubimac dospio je u središte medijske pozornosti kao nikada prije. Svaki mjesec, bez greške, bivši pjevač nađe se na naslovnicama tabloida koji revno nagađaju o zamršenostima njegovog novog života.

Navodno živi u prostranijem stanu koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada. Stan se nalazi u jednoj od najmodernijih zgrada duž Južnog Bulevara i osim garaže ima i sadržaje kao što su teretana, bazen i dječji park.

Stefanov uspjeh u novom poslu je evidentan, a postoji zajednička nada da će se uskoro pozabaviti i obiteljskim odnosima.

Preporučujemo