U potpunosti prepoznajemo da je u današnje vrijeme ključno za sve koji su uključeni u industriju zabave da daju prioritet ličnoj privatnosti. Ovo uključuje prihvaćanje preovlađujućeg trenda podvrgavanja plastičnim operacijama, bilo da se radi o značajnim transformacijama ili suptilnim poboljšanjima. Ipak, vredi napomenuti da postoji i značajan broj domaćih poznatih ličnosti koje se odlučuju da ne priznaju ove postupke, pripisujući svoj izgled isključivo genetici, poput Dragane Mirković ili Cece Ražnatović. Ipak, sasvim je jasno da su obje osobe bile podvrgnute brojnim plastičnim operacijama, posebno u vezi sa zahvatima lica, za one koji su upoznati sa ovim područjem.

Sada je u centru pažnje Vika Miljković, koja je neustrašivo priznala svoje posete lekaru i čak smelo podelila te slike na svom zvaničnom Instagram profilu. Nema sumnje – Viki Miljković konstantno obilazi kozmetičke centre i klinike kako bi se podvrgla raznim estetskim zahvatima kako bi održala mladalački izgled. Iako su tačni tretmani kojima se podvrgla ostaju nepoznati, jedno je sigurno: posvećena je očuvanju svoje ljepote.

Kako svedoče pohvale njenih fanova i kolega umetnika na muzičkom takmičenju Zvezda Granda, proslavljena estradna umetnica i kuma Cece Ražnatović veoma je vešta u hidrataciji i čišćenju kože, što je neophodan korak u svakom režimu lepote. Uz to, neosporno je da Vika Miljković intenzivno šminkanje u javnosti zamagljuje njen pravi izgled. Efekti njenih estetskih poboljšanja su evidentni, ali nije tajna da se učestalost ovih tretmana vremenom povećava, što je pevačica brzo shvatila. Tražeći savjete od estetskih stručnjaka, posebno estetskih kirurga, nastavila je tretmane na osnovu njihovih preporuka.

Nedavno je razgovarala sa doktorom specijaliziranim za estetsku medicinu i podijelila izvanredne rezultate sa svojim pratiocima na Instagramu. Mnogi su komentarisali da, nezavisno od bilo kakvih Instagram filtera, izgleda najmanje dve decenije mlađe, potpuno bez bora i pora – cilj koji je sebi postavila.

Preporučujemo