Danas je Lav P.S. (25) sahranjen na Novom groblju u Beogradu. Nekoliko dana nitko nije preuzimao tijelo sve dok se Lavova obitelj nije obratila beogradskom pogrebnom poduzeću koje je jučer konačno preuzelo tijelo s Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Tijekom posjeta Novom groblju zatekli smo jedinog poznanika Lavine obitelji, jer se nitko od rodbine nije pojavio. Prema ovoj osobi, P.S. obitelj Lava nažalost nije u mogućnosti biti prisutna.

“Imali su dvoje djece, Lava i njegovu sestru, ali sada su ga tragično izgubili. Prijatelji obitelji, shrvani tugom, izrazili su im sućut i odbili dati bilo kakve informacije o okolnostima tragedije.”

Zbog spriječenosti Lavovi roditelji nisu mogli doći, kako je napomenuo. U pogrebnom poduzeću objasnili su da im je prisustvo bilo izazovno zbog lijekova i katastrofalnog stanja u kojem se nalaze.

U nedostatku svećenika i križa, Lav je pokopan bez ikakvih vjerskih obreda, jer je sam sebi oduzeo život. Njegovo tijelo sada leži u jednostavnom drvenom kovčegu, a prisutni su samo grobari i jedan obiteljski prijatelj, nitko drugi nije prisutan.

Preporučujemo