Unatoč tome što su se javnosti predstavljali kao odani roditelji, Lav se bliskom poznaniku povjerio da je zanemario potražiti liječničku pomoć za svoju djecu.

“Opće je poznato da je posjedovao neobične, nedruštvene sklonosti, povlačeći se od drugih. Međutim, manje se raspravlja o njegovom zanemarivanju traženja liječničke pomoći za svoju djecu. Poklopio se s rođenjem njihovog prvog djeteta, početak pandemije korone potaknuo ga je da se upusti u teorije zavjere.

U početku je to odbačeno usred zbunjenosti i neizvjesnosti koja nas je sve zahvatila. Nažalost, takvo se ponašanje nastavilo i eskaliralo, što je rezultiralo time da nije doveo nijedno dijete liječniku kada je to bilo potrebno.

Nadalje, ni on ni njegova supruga nisu sami tražili liječničku pomoć. U očajničkoj potrazi za alternativama, kao posljednjem utočištu obratili su se privatnim liječnicima tražeći pomoć za svoju djecu.”

Prema riječima njegova poznanika, iskazao je nepovjerenje ne samo u naš zdravstveni sustav nego i u sve ostalo. Pokazivao je osjećaj sumnje i paranoje, gledajući na sve kao na prijevaru.

“Iako sam osobno imao drugačija uvjerenja, odlučio sam ne ulaziti u te rasprave. No, kad bolje razmislim, ne mogu a da se ne zapitam kakva je sudbina te nesretne djece. Iskreno se nadam da će se ova zastrašujuća situacija uskoro riješiti, a istina otkriti. Javnost zaslužuje znati.”

Preporučujemo