Vještina proricanja koja se brusi stoljećima, hiromantija ima sposobnost proricanja sudbine pojedinaca ispitivanjem zamršenih linija urezanih na njihovim rukama.

Iako njegova povezanost s okultizmom možda nije univerzalno prihvaćena, ova praksa i dalje osvaja i zabavlja one koji traže uvid u svoje buduće napore.

Za početak postavite ruke jednu pored druge i okrećite dlanove kako biste promatrali linije srca koje se nalaze na gornjem dijelu dlana.

1. Ako je linija srca vaše lijeve ruke viša od one na desnoj ruci

Vaša suosjećajna i predana priroda je očita. Posjedujete zadivljujuću ljepotu i uživate u stvaranju dragih uspomena sa svojim voljenima. Nažalost, vaši romantični pothvati izgledaju burno. Posjedujete povjerljivu prirodu i skloni ste naivnosti.

Ključno je biti oprezan pri prepoznavanju lažnih partnera. Kontinuirano sudjelovanje u toksičnim odnosima može dovesti do tolerancije prema lošem postupanju.

2. Linija vaše desne ruke je viša od linije vaše lijeve ruke

Očigledna je vaša urođena mudrost i racionalno razmišljanje. Vaše strpljenje u potrazi za pravom osobom je pohvalno, čak i ako to znači da ćete je pronaći kasnije u životu.

Međutim, čini se da ste možda nefleksibilni i teško prihvaćate različitosti. Vaše zadovoljstvo je nedostižno jer tražite nekoga tko točno odgovara vašim standardima. Važno je shvatiti da je savršenstvo nedostižno i proširiti kriterije pretraživanja.

3. Dvije linije vaših ruku se poklapaju

Vaša sposobnost za bezgraničnu ljubav i podršku vašim voljenima je zaista izvanredna. Imate urođenu sposobnost da budete uz njih u svakom trenutku, pokazujući srce koje je nježno i neokaljano ponosom ili lošim namjerama.

Međutim, ta vas je nevinost povremeno odvela na krivi put, što je rezultiralo značajnom boli i patnjom. Unatoč očajničkoj potrebi za ljubavlju, postali ste skeptični i izgubili vjeru u njezinu autentičnost. Zbog vaše se osjetljivosti bojite da ćete doživjeti daljnju povrijeđenost i uzrokuje da potencijalnim partnerima pristupate sa sumnjom.

Preporučujemo