Danas djevojke uopšte ne gledaju na godine, i kada nađu srodnu dušu, udaju se po nekoliko decenija starije muškarce. To na početku izgleda i zvuči sjajno, međutim, kada prođe neko određeno vrijeme, dolazi do izražaja baš ta razlika u godinama.

Svojom zadivljujućom ljepotom i dobro zategnutom tjelesnom postavom, manekenka Ksenija Deli bez napora plijeni svjetla reflektora gdje god da krene. Živeći svoj san, ona s ponosom ističe naporan put koji je poduzela da bi postigla uspjeh. Potaknuta nepokolebljivom odlučnošću, iskoristila je svaku priliku koja joj se ukazala, a kada nijedna nije bila dostupna, neustrašivo je iskovala svoju. Sada, uživajući u sjaju svoje kontroverzne privlačnosti, pronalazi utjehu u društvu svog 36-godišnjeg supružnika, čuvajući svoj spokoj od bilo kakvih vanjskih poremećaja.

Rođena 27. oktobra 1989. u Basarabeasci, Moldavija, u početku je nastavila karijeru u književnosti sa težnjom da postane učiteljica. Pored studija, upisala je i školu za modeliranje i iskoristila priliku da otputuje u Ameriku kroz program razmjene studenata. Ova sudbonosna odluka će se pokazati kao prekretnica u njenom životu. Po dolasku u SAD, našla je posao kao konobarica i ubrzo se ukrstila sa fotografom Patrickom Koksom, rasplamsavajući strastvenu romansu. Njihova ljubavna priča kulminirala je brakom, a njen muž je igrao ključnu ulogu u pokretanju njene manekenske karijere. Uz Patrikovu podršku, dobila je i američko državljanstvo. Međutim, njihova burna romansa se na kraju pokazala kao kratkotrajna.

S nepokolebljivom odlučnošću, Ksenija je krenula u trijumf i učestvovala u takmičenju “Beach Bunni” i svrstala se među tri najbolja kandidata. Prepoznajući njen potencijal, brend joj je uputio poziv da postane njihov ambasador u njihovoj nadolazećoj reklamnoj kampanji. U to vrijeme Deli se ukrstio sa fotografom Gavinom O’Neilom, koji je uvidio njen talenat i ponudio joj brojne mogućnosti. Neumoran neuspesima, neumorno je slao njene fotografije raznim agencijama, što je na kraju dovelo do njenog izuzetnog uspeha. Kako je njena karijera modela cvetala, donela je odluku da se preseli u Južnu Karolinu 2010. godine, privučena sve većom potražnjom za njenim radom u industriji.

U mladosti od 28 godina upustila se u svoj drugi brak, ovaj put sa 36-godišnjim milijarderom palestinskog porijekla Osama Fati Rab Al-Sharif. Njihova zajednica dogodila se 2016. godine na slikovitom ostrvu Santorini u Grčkoj. Izveštaji pokazuju da je ekstravagantna proslava koštala oko milion evra i da je prisustvovalo oko 150 gostiju. Uprkos činjenici da je njen novi muž imao troje dece koja su joj bila približna po godinama, nije dozvolila da to pokvari njihovu ljubav. Uprkos kritikama i povrijednim primjedbama, ovaj par je ostao zajedno osam godina, a u svoje živote su dobili kćerku.

Kristina je jednom prilikom izjavila da njen muž i ćerka oličavaju ostvarenje svih njenih težnji, što je delila sa onima koji je osuđuju.

Prije nego počnete donositi sud o načinu na koji živim svoj život, odvojite trenutak da razmislite o svojim nesavršenostima. Nije moja želja da postignem savršenstvo, a pitam se zašto bi to bila tvoja. Pobrinite se da vam ruke budu slobodne od bilo kakvih nepravdi prije nego pokušate uprijeti prstom u mene. Na svaku godišnjicu njihovog venčanja, njen muž organizuje magično iznenađenje koje za nju podseća na nešto iz bajke.

U naletu entuzijazma, Ksenija je radosno uzviknula: „Moja srodna duša, moja ljubav, moj muž, stvorio je zaista očaravajuću ružičastu bajku da proslavimo našu prvu godišnjicu braka!

Značajna razlika u godinama i razlika u vjerskim uvjerenjima između njih ne predstavljaju prepreku njihovom odnosu. Uprkos raširenom uvjerenju da je Ksenia s Egipćaninom samo radi lične koristi, oni svojim postupcima žestoko pobijaju ovu ideju. Ksenija je stekla ogromnu slavu nakon što je glumila u muzičkom spotu za hit pesmu Justina Biebera “What Do You Mean”. Godine 2015. krasila je naslovne strane novina širom svijeta, što je izazvalo razgovore o njenoj romansi sa renomiranim pjevačem. Međutim, njihovi putevi su se ubrzo razišli, što je dovelo do kraja njihove veze.

Nakon toga, Ksenijina karijera je porasla na nove visine, što ju je na kraju dovelo do toga da postane renomirani Victoria’s Secret anđeo. Ona je krasila naslovnice cijenjenih publikacija poput Voguea, Harper’s Bazaara, Maxima, Elle Romania, Sports Illustrateda i FHM-a, neustrašivo prihvaćajući golišave fotografije. Trenutno je posvećena usavršavanju svojih glumačkih veština kroz pohađanje časova glume, vođena snažnom težnjom da se ulepša na platnu. Tečno govori ruski, engleski i rumunski, njene jezičke sposobnosti dodatno povećavaju njenu svestranost.

Sa nevjerovatnih 719 hiljada pratilaca na Instagramu, ona svoju publiku često počasti pogledima na ekstravagantne odmore, previsoke cijene modnih ansambala i dirljive trenutke sa svojim najmilijima.

Preporučujemo