Sjednite i pustite suze da poteku! Kuću i automobil našeg pjevača srušilo je nevrijeme, što je najavljeno u srceparajućem pozivu praćenom uznemirujućim slikama koje su sve ostavile u šoku i jecaju. Fotografija je zabilježila razorni prizor, služeći kao bolan podsjetnik na uništenje uzrokovano prirodnom katastrofom.Molimo vas da odvojite trenutak da sjednete i dozvolite sebi da oslobodite svoje emocije kroz suze. Razorna oluja nemilosrdno je uništila rezidenciju i vozilo našeg talentovanog pjevača. Ova uznemirujuća vijest objavljena je uz hitnu molbu i popraćena je srceparajućim scenama koje su nas sve ostavile u stanju šoka.

 

Kako bi se dodatno naglasila težina situacije, fotografija je zabilježila posljedice, pokazujući razmjere razaranja. — Terasa, samo da vidim moć leda! – Ljuba je rekao da se na snimku vidi rupa na ulaznim vratima.

Ljuba Perućica, poznati pjevač, nedavno je doživeo razorne posljedice jakog nevremena koje je ponovo izazvalo haos u Srbiji. Kao odgovor na ovaj nemili događaj, Ljuba je odlučio da podijeli srceparajući video koji zorno dočarava razmjere štete nanesene njegovom domu. Ljuba je na snimku podijelio više snimaka, počevši od svog automobila, za koji je, nažalost, otkrio da je zadobio brojne ogrebotine i udubljenja na raznim područjima.

Dom Ljube Perućice teško je pogođen olujom, ostavljajući trag razaranja za sobom. Dok je Ljuba posmatrao posledice, nije mogao a da ne primeti ogroman broj automobila koji su bili pogođeni, uključujući i njegova i vozila njegove supruge. Obim štete je bio očigledan svuda unaokolo, ilustrujući samu snagu i intenzitet oluje.Rezidencija Ljube Perućice podnijela je najveći teret bijesa oluje, što je rezultiralo razornim posljedicama koje su za sobom ostavile obeshrabrujući prizor potpunog uništenja.

Preporučujemo