Bogdana i Veljko Ražnatović već duže vreme uživaju u dubokoj ljubavi i skladnoj bračnoj vezi, namerno birajući da se distanciraju od stalnog nadzora i upada medija i radoznalih očiju javnosti. Njihova nepokolebljiva posvećenost jedno drugom dovela ih je do toga da otkriju istinsku radost i spokoj u čudnim okvirima Bogdaninog rodnog grada, Titela.

 

Kad god pristane da stupi u kontakt sa novinarima, bokser nikada ne propušta da izrazi svoju najveću radost i zadovoljstvo kada razgovara o svojoj zadivljujućoj supruzi.

 

 

Konkretno, na svoj Instagram nalog postavio je zadivljujući video talentovanog bosanskohercegovačkog komičara koji pripovijeda o raznim zabavnim i povezanim iskustvima s kojima se susreo tokom svog bračnog puta. Prilično mi je teško komunicirati sa suprugom. Naši razgovori su rijetki, a čini se da među nama postoji raskorak. Ovaj nedostatak komunikacije doveo je do situacije u kojoj nisam siguran da li ću se ujutro moći probuditi na vrijeme. U pokušaju da riješim ovu nevolju, sinoć sam pribjegao pisanju poruke svojoj ženi.

 

Na poruci je pisalo: “Draga ženo, probudi me sutra u šest jer moram da gledam važnu televizijsku emisiju.” Međutim, uprkos mojim naporima, probudio sam se mnogo kasnije nego što sam nameravao, u pola deset ujutru. Zanimljivo, na stolu je bio komad papira koji mi je privukao pažnju. Dok sam čitao bilješku, postalo je očigledno da je moja supruga Ismet pokušala da me probudi u određeno vrijeme. U poruci je jednostavno pisalo: “Ismete, šest je sati, ustani ili ćeš zakasniti!”

 

Ovaj incident ispričao je Ismet Horo tokom emisije uživo i velika je vjerovatnoća da bi mnogi gledaoci mogli saosjećati s njegovom situacijom, možda čak i Veljko, koji bi mogao da se pozabavi izazovima komunikacije u vezi.

 

 

Preporučujemo