Jelena Karleuša i Jovana Joksimović plenile su svojim izuzetnim izborom barbiekor mode. Dok se pjevačica graciozno okitila u zadivljujućoj ružičastoj mini haljini, voditeljka je pokazala svoju jedinstvenu interpretaciju barbiecore trenda, odlučivši se za izuzetno sofisticiran stajling koji nadilazi nebrojene prilike.

 

 

Jovana, poznata po svojoj sklonosti modi inspirisanoj životinjama, graciozno je odabrala bluzu ukrašenu zanosnim leopard printom. Demonstrirajući svoj besprijekoran ukus, odlučila se za kraljevsku ljubičastu nijansu ukrašenu očaravajućim koraljno-crnim šarama, nesumnjivo ostavljajući trajan utisak. Karleuša i Jovana Joksimovć su svojom izuzetnom saradnjom i skladnom sinergijom graciozno ulepšale jutarnji program.

 

 

 

Bluza je besprijekorno upotpunila elegantnu crnu pencil suknju voditeljice, naglasivši njen prefinjen stil i zauzevši pažnju. Amalgamacija je naglasila Jovaninu najnoviju nijansu kose, služeći kao veličanstvena revitalizacija jesenskog miljea nakon njenog dužeg staža kao crvenokose.Kako bi upotpunila svoj izgled, okitila se ukusnim dodacima, a zapešće okitila prefinjenim satom.

Nakon Jelenine najave, gde je hrabro prikazala pomno izrađen grafikon koji ilustruje ogromnu popularnost njenog koncerta koja je nadmašila popularnost renomiranog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, burna medijska svađa izbila je između nje i zastrašujuće Grand produkcije. Uz gromoglasan sukob optužbi, producentska kuća je žestoko tvrdila da je pjevačica na lukav način izmanipulisala broj gledanosti, rasplamsavajući žestoku bitku za istinu i kredibilitet. Tokom svog gostovanja na TV Prva, Jelena Karleuša je zaronila u svet pun uskovitlanih glasina, intenzivnih nagađanja i zbunjujućih dilema. Sa žarkom strašću u očima, ogolila je svoju dušu, otkrivajući ogromnu posvećenost i neumorne napore koje je godinama ulagala u svoj zanat. Svaki projekat albuma postao je rad ljubavi, pomno osmišljen da materijalizuje njene živopisne snove i želje. Ipak, ispod svoje glamurozne fasade, iskreno je raspravljala o opsjedajućem prisustvu treme, strahu koji je obuzima prije svakog napetog nastupa.

 

 

 

Preporučujemo