Anđelka Prpić i njen sin Jakša, uz malu Čarnu, odnedavno su u centru pažnje medija. Jakšin glumački i izvođački talenat učinili su ga prilično prepoznatljivim, dok je mali Čarna brzo osvojio javnost kao neočekivani dodatak komičarskom životu. Za sve je bilo iznenađenje kada se saznalo da Anđelka čeka još jedno dete. Prije toga u medijima se spekulisalo o njenoj vezi sa Markom Žugićem, bliskim prijateljem njenog bivšeg supruga. Međutim, malo ko je očekivao da će Anđelka tako brzo pronaći novog emotivnog partnera i da će zajedno graditi porodicu.

 

 

Ova vijest izazvala je interesovanje javnosti, koja pomno prati njen životni put i emotivne izbore. Stavljajući tačku na glasine o prolaznoj romansi, Anđelka Prpić je samouvjereno potvrdila snagu svojih osjećaja prema novom partneru. U maju je na svijet dočekala prelijepu djevojčicu, koja je osvojila srca svih ukućana, a posebno njenog starijeg brata Jakšu koji je zaštitnički nastrojen.

 

Kako djeca rastu i provode više vremena zajedno, njihova veza samo jača, negovana nepokolebljivom podrškom i ljubavlju roditelja i porodice. Neosporno je da će njihov odnos nastaviti da cveta i produbljuje se dok zajedno putuju kroz život. Njihovo jedinstvo i bliskost nesumnjivo će donijeti još veću sreću i radost cijeloj njihovoj porodici. Anđelka Prpić neustrašivo prenosi svoja životna iskustva, uvažavajući i pozitivne i negativne izbore koje je napravila.

U emisiji “Balkansko ulicom” otvoreno iznosi svoj pogled na život i čvrsto veruje da svaka odluka ima svoj značaj i svrhu. Njeno nepokolebljivo i samosvjesno razmišljanje o životu odiše nepokolebljivom spremnošću da neustrašivo prigrli i osvoji svaki aspekt svog putovanja. Gledajući unazad, ona nema želju da mijenja bilo koji aspekt, jer ju je to navelo da živi svoju očaravajuću priču.

Preporučujemo