Prema tvrdnjama koje su u proteklih 48 sati iznijeli mediji na tom području, Dragana Mirković već je duže vrijeme svjesna da je njezin suprug u vezi s drugom. Pouzdan doušnik otkrio je da je u njezinoj blizini kružilo mrmljanje, no ona se svjesno trudila izbjeći ih priznati.

Navodno je Toni Bijelić našao novu ljubavnu partnericu koja je navodno čak 15 godina mlađa od njega. Dragana je tri godine boravila u dvorcu u Njemačkoj i za to vrijeme doživjela razlaz od života pod istim krovom.

Uspješni poduzetnik stan dijeli s mladom liječnicom. Kako prenosi portal Republika, postoji potvrda o njezinoj trudnoći. Vijest o skorom Tonijevu očinstvu Draganu je potpuno shrvala.

Prema izvoru, Dragana, požrtvovana majka, jako se trudila da sve prikrije kako bi svoju djecu zaštitila od skandala. No, ostala je potpuno zatečena kada je otkrila da Tonijeva partnerica čeka dijete. U svjetlu te izdaje, došla je do spoznaje da istinu mora otkriti i javnosti i svojoj djeci.

Toni je nedavno kupio luksuznu vilu u Opatiji koju je na Instagramu ponosno označio kao svoje “novo sjedište tvrtke”. Smješteno na vrhu slikovitog brežuljka s prekrasnim pogledom na more i obavijeno ljepotom prirode, ovo veličanstveno imanje može se pohvaliti osvježavajućim bazenom i svim sadržajima potrebnim da se smatra vrhuncem raskoši.

Preporučujemo