U posljednjih 60 dana, obitelj Ražnatović bila je u središtu pažnje medija. Prvo su nas obradovali viješću o dolasku drugog sina Veljka Ražnatovića, Krstana. No, tu radosnu vijest brzo je slijedila nova – Anastasija je objavila da očekuje svoje prvo dijete, što je obitelj iznimno veselilo. Posebno su se radovali jer su iščekivali dolazak svoje prve unučice. Ceca se čak našalila kako je “bankrotirala” nakon rođenja unuke.

Nažalost, njihova sreća nije potrajala dugo jer je prije dva tjedna stigla tužna vijest iz Seville koja je obitelj duboko potresla. Nemanja Gudelj, partner Anastasije, podijelio je na svom Instagram profilu vijest da je Anastasija doživjela gubitak u petom mjesecu trudnoće. Nažalost, u toj fazi trudnoće došlo je do komplikacija koje su rezultirale spontanim pobačajem, što je slomilo cijelu obitelj. Nakon toga, Anastasija se povukla iz javnog života i deaktivirala sve svoje račune na društvenim mrežama.

Anastasijina i Nemanjina veza traje skoro dvije godine, a u početku je sve izgledalo idilično. Nemanjina obitelj srdačno ju je prihvatila, čak su iz Seville doputovali u Beograd kako bi proslavili njezin rođendan. Činilo se da nema nikakvih problema.

No, tijekom svjetskog prvenstva u Kataru, par se razdvojio. Mediji su brzo primijetili da su prestali pratiti jedno drugo na društvenim mrežama. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika, snimljena prošle godine na Anastasijinom rođendanu, na kojoj blistaju Nemanja, Ceca i Olivera. Ova slika stvara oštar kontrast s trenutnim stanjem gdje su obitelji Ražnatović i Gudelj razdvojeni. Nadamo se da će se situacija sama od sebe riješiti i da će Anastasija i Nemanja uspjeti prevladati veliki gubitak koji su pretrpjeli.

Preporučujemo