Kako kaže sumnjao je da mu je godinama bila nevjerna, ali se suzdržao od daljnje istrage.

“Moj je brak sudski raskinut brzim i učinkovitim postupkom, bez nepotrebnih odgoda, dodatnih saslušanja ili žalbi. Cijeli proces je ekspresno riješen, dajući mi slobodu. Nema veće nesreće za čovjeka nego kad mu žena oduzme slobodu, bez obzira na stanje braka.

Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cijela kuća. Moje znanje o zakonu je ograničeno, a ishod će se odvijati kako god bude. Prekinula se komunikacija između nas, a ona je naglo napustila kuću, netragom nestala, čak i od naše djece.

Nikada se nisam upustio u bilo kakav oblik fizičke ili emocionalne povrede. Moji su postupci uvijek bili ukorijenjeni u dobroti i dobronamjernosti. Zbunjuje me razmišljanje o tome što sam uopće mogao učiniti da opravdam takav tretman.

Ironično, ona je bila ta koja je gorljivo zagovarala svetost braka, uporno tvrdeći da pojedinci koji se razvode čine ozbiljnu pogrešku. Žarko je vjerovala u dugovječnost ove svete zajednice, samo da bi se ona neočekivano raspala poput nepredviđenog udara groma.

Tek nedavno sam postao svjestan njezinih prevara, koje su se događale već duže vrijeme. Nažalost, nisam joj posvetio pozornost koju zaslužuje, gajeći sumnje, ali suzdržavajući se da je ispitam ili odredim nadzor.

Sa sinom se nije čula mjesec i po dana, krasna majka – zaključio je pjevač.

Preporučujemo