Nakon dugog nagađanja Toni Bijelić napokon je pronašao svoj glas i progovorio. Kako bi odgovorio na nagađanja koja kruže u tisku i internetskim portalima, poduzetnik hrvatskog podrijetla koji živi u Austriji pokrenuo je inicijativu da svoje stajalište podijeli putem službenih kanala uz pomoć svog odvjetnika.

Za razliku od supruge Dragane Mirković, s kojom je u 24-godišnjoj vezi dobio dvoje djece, Marka i Manuelu, milijunaš se drži povučeno na društvenim mrežama i nije tražio usluge publicista. Odvjetnik je poslao službeno priopćenje medijima popraćeno porukom upozorenja.

“Tvrdnja da je gospodin Bijelić u ljubavnoj vezi s 15 godina mlađom osobom potpuno je lažna. G. Bijelić želi naglasiti da se u svojim osobnim i profesionalnim nastojanjima ponaša s integritetom, poštovanjem i kao predan obiteljski čovjek.”

Gabriela Banić je izjavila kako g. Bijelić ističe da se nikada nije upuštao u radnje koje bi bile opravdane za navedene najave. Zahvaljuje medijima što su prepoznali njegovu želju da zaštiti obitelj i privatnost, zbog čega ne želi komentirati aktualna događanja.

Smatra odgovornim medije koji su svojim izjavama narušili njegov ugled i integritet. Gospođa Banić nadalje dodaje da će gospodin Bijelić i njegova obitelj poduzeti zakonske mjere sukladno Zakonu o informiranju.

Preporučujemo