Nade cijele nacije i regije usmjerene su samo na jedan ishod – sigurno i zdravo pronalaženje malene djevojčice. Uznemirenost javnosti raste kako dani prolaze bez ikakvih tragova male Danke Ilić, što jača nadu da će se ona sigurno vratiti svojim roditeljima, živa i neozlijeđena.

Nažalost, usred obilja podrške, postoji žalosna prisutnost neprikladnih komentara. Upravo zbog jednog od ovakvih komentara, srbijanska pjevačica i bivša zvijezda Granda Tamara Milutinović osjetila je potrebu odgovoriti.

Tamara je izrazila svoju frustraciju, pitajući se kako ljudi mogu davati komentare poput “Kako roditelj može izgubiti dvogodišnje dijete?!” Strastveno je naglasila kako se nada da nitko od tih pojedinaca nikada neće iskusiti bol i tjeskobu takve situacije.

“Izražavam svoje razočaranje prema svima koji razmišljaju o takvim stvarima! Moje misli i molitve su upućene roditeljima i mladoj Danki.”

Kako prenose mediji, Tamara, koja je i sama majka, 5. rujna 2023. na svijet je poželjela svoje prvo dijete, kćerkicu Emilu. Nakon toga je napravila malu pauzu u karijeri a uskoro se očekuje njen povratak na scenu.

Preporučujemo