Tijekom svog posjeta Bugarskoj, poznata pjevačica Lepa Brena potražila je savjete poznate proročice Vandelije Pandeve – Babe Vange, koja joj je otkrila detalje budućeg braka i putanje njene karijere.

“Nakon što sam dobila savjet da noć prije našeg susreta spavam s nekoliko kockica šećera, to mi je bilo čudno, ali sam ga ipak odlučila slijediti. Dok smo se približavali njezinoj rezidenciji, gomila od stotina ljudi željno je iščekivala svoj red.

Po ulasku dočekala me je riječima: “Ti mora da si Lepa Brena! Znala sam da ćeš doći kod mene!” Da izrazim svoju zahvalnost, poklonila sam joj svileni šal i nježan zlatni lančić ukrašen malim privjeskom.

Upravo u tom susretu otkrila mi je moj neizbježni put beskrajnog pjevanja, proglasivši ga mojom sudbinom. Nadalje, prorekla je osnivanje kuće u kojoj će surađivati ​​brojni pjevači i glumci, kao i udaju za čovjeka odjevenog u besprijekornu bijelu uniformu.

U to vrijeme nisam shvatila da će taj čovjek biti Boba, unatoč našoj postojećoj vezi. Osim toga, predvidjela je da ću u budućnosti rađati samo sinove.”

Preporučujemo