Trudnoća proslavljene srpske glumice Anđele Prpić izazvala je veliku buku širom našeg regiona, zaokupljajući pažnju svih medija tokom čitavih mesec dana. Samouvjerena i neizmjerno popularna Anđelka samouvjereno je dospjela u centar pažnje, uprkos nebrojenim negativnim primjedbama na račun nove veze sa najboljom prijateljicom bivšeg supruga. Da ponovim, nakon radosne glumičine objave da je u novoj vezi, kasnije se ispostavilo da se Anđelka zapravo ponovo sastala sa najbližim saputnikom bivšeg supruga Markom Žugićem.

Shodno tome, javnost je oštro kritikovala njenu odluku, podvrgnuvši mladu glumicu intenzivnoj medijskoj kontroli. Međutim, neustrašivo se suočila sa ovim neprijatnim okolnostima sa izuzetnom hrabrošću. “Mislim da se normalan čovjek ne navikne na te stvari, zašto bi se navikao na ružne i primitivne stvari. Ne želim ni da se naviknem na to. Zaista mislim da se čovjek još može negdje uzdići. Naravno, strašno je što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice, djeteta i raznih drugih stvari.

 

 

Ali Bože moj, preživjet ćeš sve ovo, ono što nas ne ubije čini nas jačima”, rekla je glumica nedavno povodom intervjua za medije s kojim se susrela. Ekipa lokalne televizije samouvereno je odlučila da poseti porodicu Anđelke Prpić, iskoristivši priliku da njenom ocu postavi niz pitanja. Sa nepokolebljivim samopouzdanjem i osmehom, željno je iznosio neke pronicljive detalje o aktuelnim događajima. „Naše drugo dete je na putu, kao što svi znate. Svesrdno je podržavam u svakom aspektu njenog života, jer je moja krv i meso. Nismo se čak ni ustručavali da damo svoj blagoslov za njen brak.

 

Moram priznaj, to nije bila šetnja parkom. Začudo, više pitanja upućuju mojoj ženi nego meni”, ponosno je izjavio Anđelkin otac.

Preporučujemo