Svakog dana nam mediji i društvene mreže donose zadivljujuće vijesti o našim najdražim slavnim ličnostima. Nedavno su mediji u cijeloj regiji vrvjeli od skandaloznog sukoba poznate pjevačice Severine i njene sestre Marijane, koji se dogodio kasno navečer u stanu njihove majke Ane u Splitu. Ova zadivljujuća priča zadržala je pažnju javnosti nekoliko dana, ostavljajući ih željno iščekivajući dalja ažuriranja o ovom pitanju. Čvrsto znamo da pevačica iza sebe ima dva prethodna braka. Prvi je bio sa Milanom Popovićem, sa kojim ima sina Aleksandra.

 

Nakon toga se udala i za Igora Kojića, ali su se na kraju razveli. Sada, postoje udarne vijesti koje se tiču ​​nje, a vrte se oko priliva negativnih komentara koje je dobila o svom novom fizičkom izgledu. Severina je otišla na krajnje mjere uzimajući prekomjerne injekcije BOTOX-a, što je dovelo do toga da su joj obrazi na rubu pucanja. Također je promijenila svoje lice kroz više zahvata plastičnih operacija. Ovo je izazvalo pometnju na platformama društvenih mreža.

 

 

Konkretno, tokom nedavnog nastupa suočila se s kritikama jer je navodno pretjerala sa svojim kozmetičkim poboljšanjima, tema koja joj je poznata zbog svoje povijesti plastične hirurgije. Međutim, vrijedno je napomenuti da mnogi pojedinci vjeruju da je možda prešla granicu. Sada su na društvenoj mreži osvanule fotografije koje su izazvale val komentara.

 

 

Ove fotografije je prikazuju na nastupu, gdje se čini da je dobila injekcije botoksa koje su drastično promijenile njen izgled. Kao što smo ranije spomenuli, negativni komentari su i dalje pristizali, a neki su se pitali: “Šta si uradio sebi?” “Šta se desilo?” “Je li to botoks ili se ugojila?” Ovo je samo nekoliko primjera. Sami pogledajte fotografije i podijelite svoje mišljenje u odjeljku za komentare ispod.

Preporučujemo