Anđela Duričić se hrabro oglušila o sopstvena uverenja kada je stupila u vezu sa Zvezdanom, zbog čega je i kritikuju, jer je uporno tvrdila da je vrlina! Kako navodi Star, Anđelu je njen bivši dečko Danilo iz Herceg Novog asertivno optužio da je izazvala propast njegovog braka i porodice. Štaviše, čvrsto veruje da će Zvezdan zbog nje neminovno imati ogromne posledice, jer ga je supruga Ana već napustila.

 

 

 

Njeni prijatelji, koji su povezani sa opasnim crnogorskim klanovima, rekli su mi da nemam izbora nego da ponovo razgovaram s njom jer me mrak izjeda. Prijetio mi je da mu se ne javljam niti da ga vidim”, ispričao je Danilo. Zvezdanova odluka da napusti suprugu bila je teška greška, a Anđela je besprekorno realizovala svoj plan. Posjeduje lukavu i varljivu prirodu, što je čini strašnim protivnikom. Zvezdanova frustracija je očigledna dok razmišlja o svojim postupcima, znajući da će ga to dovesti do ludila.  Anđelin prijatelj iz Herceg Novog samouvjereno tvrdi da Danilo nije otkrio pravu istinu. “Taj Danilo sve laže! Prvo, tada nije bio oženjen, ali je imao verenicu sa kojom je bio sedam godina i nikada nije želeo da se oženi.

 

 

Ne znam da li se kasnije oženio ili ne”, ali tada nije bio u braku sa Anjelom jer joj je rekao da je slobodan i da ga je verenica napustila jer je našla nekog drugog. On i Anđela su bili samo zajedno mesec dana i ne bi se moglo reci da je u vezi.Sve zato sto su se videli samo pet puta i uvek je bilo neko drustvo sa njima kada su izlazili.

 

 

Anđela nikad nije presla granicu sa njim i sto se tice Znam da su se samo ljubili.”Danilo laže kao pas, izgleda da mu treba.” “Malo marketinga i možda bi preko njenih leđa ušao u zadrugu”, rekla je Anđelina prijateljica.

Preporučujemo