Vlada Perović, cijenjeni vlasnik renomiranog nekadašnjeg kluba Duga, nadaleko je cijenjen kao neprocjenjiv izvor prošlih zabavnih događaja. On je sa samouverenošću podelio zadivljujuće anegdote o živahnim dešavanjima u kultnom beogradskom klubu, a posebno je otkrio epski sukob Miroslava Ilića i Halida Bešlića koji se odigrao unutar njegovih zidova. Jasno se sjećam te večeri. To nije bila puka tuča, već prilika da umjetnici samopouzdano pokažu svoje talente i afirmišu se u prisustvu izuzetne žene.

 

I o, kakva je to bila žena – Suzana Mančić, koja zrači ljepotom, vitalnošću i neospornom harizmom. Glava svakog muškarca bi se neizbježno okrenula u njenom smjeru. Bila je redovna u mom klubu, o čemu Perović ponosno svjedoči. Vlada nije bio prisutan tokom tuče, ali su samouvereno preneli detaljan opis onoga što se dogodilo.

 

Do sukoba između Miroslava Ilića i Halida Bešlića došlo je početkom devedesetih i obojica su se žestoko sukobili. Prema izvještajima, priznali su da su konzumirali alkohol, što je pojačalo napetost među njima. Miroslav, poznat po svom promjenjivom ponašanju u alkoholiziranom stanju, sukobio se sa smirenijim Halidom. Iako nije nanesena fizička povreda, bilo je dosta verbalne agresije, točenja pića i guranja. Bilo je to vrijeme kada takvi sukobi među muškarcima nisu bili neuobičajeni, posebno kada je u pitanju bila lijepa žena poput nje.

Vjerujte mi, uvjeravam vas da Suzana nikada nije bila u alkoholiziranom stanju. S njom sam bio blizak prijatelj u dužem vremenskom periodu i uvek je uzdržavala od konzumiranja alkohola. Nakon što je metež utihnuo, Miroslav i Halid su nastavili da piju ne izlazeći iz prostorija, što potvrđuje i Vladina izjava. Akteri koji su učestvovali u tuči žestoko su odbijali da o njoj razgovaraju, dok sama Suzana izražava nesigurnost u vezi sa njenom stvarnom pojavom.

Preporučujemo