Nemanjina porodica imala je prilično neobičan i neočekivan odgovor na njegovu ceremoniju venčanja, ostavljajući sve prilično iznenađene. Prva osoba koja je izrazila svoje mišljenje o ovom pitanju bila je niko drugi do njegova rođena sestra, koja je odmah progovorila.

 

Prema pisanju Storyja, porodica Nemanje Gudelje je bila primetno odsutna sa ceremonije venčanja Anastasije i Nemanje. Međutim, ovo neobično odsustvo nije bila jedina neobična stvar koja je privukla pažnju ljudi. Iznenađujuće, Gudelji se također suzdržavao od dijeljenja bilo kakvih postova ili ažuriranja na svojim profilima na društvenim mrežama, što je prilično neuobičajeno s obzirom na njihovu uobičajenu naviku da to čine kad god se dogodi neka značajna prekretnica ili događaj u njihovim životima.

 

Očaravajuća zajednica Anastasije i Nemanje odvijala se u svetim zidinama manastira Rajinovac, smeštenih u živopisnim predelima u blizini živopisnog Beograda. Ova radosna prilika privukla je cijenjeno prisustvo i rodova Ražnatovića i Ocokoljića, koji su blistavi bračni par ljubazno dali svoj blagoslov. Svečanost je dodatno uveličala prisustvo najdražih pratilaca mladenaca, čija je nepokolebljiva podrška i njegovano drugarstvo dodali toplinu slavlju.

 

 

Odaziv porodice Gudelj izazvao je popriličnu znatiželju u lokalnoj zajednici, uglavnom zbog toga što niko iz porodice Gudelj do sada nije javno čestitao novopečenom paru. Gaga i Olivera Gudelj uzdržale su se od promovisanja ličnog života na svojim profilima na društvenim mrežama, za razliku od Vanje Gudelj, koja je podelila svoju sliku u teretani nedugo nakon Anastasijine objave da se udaje za brata Nemanju. Ne može se isključiti mogućnost da su Gudeljevi čestitali novopečenom paru na diskretniji i ličniji način.

Preporučujemo