Aleksandra Prijović po drugi put za samo mjesec dana samouvjereno je napunila najveći budvanski klub na otvorenom, bez napora primivši do 5.000 ljudi. Primjetno je da čak ni renomirane zvijezde sa znatno više iskustva u industriji ne mogu polagati pravo na tako impresivno postignuće.

 

Ona ne samo da je prva pevačica koja je nastupila dva puta u ovom prostoru ove sezone, već smo prethodno imali priliku da razgovaramo i o Aleksandrinim aktuelnim životnim i karijerama. Pritom je otkrila neke intrigantne činjenice koje ranije nije iznosila. Samouvjereno pjevam dva puta u ovom klubu ove sezone i čini mi se kao da sam jedini. U Mostaru je to bilo apsolutno radosno i zapanjujuće iskustvo. Sve je bilo savršeno. Kada je neočekivano počela kiša, samouvjereno sam se držao svoje tradicije da se pridružim publici u kišinju tokom prethodnih nastupa.

 

 

Mikrofon, instrumenti, sve je jednostavno prestalo da radi. Nažalost, nisam mogao da nastavim da pevam i morao sam prerano da završim nastup. Nesvjestan situacije, povukao sam se u auto, da bih sljedećeg jutra otkrio medijsko izvješće. Srećom, incident nije imao tragične posljedice. Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo. Tokom svoje duge karijere nastupajući u klubovima, nikada se nisam susreo sa problemima ili incidentima.

 

Otkako su se moji roditelji razveli, provodila sam vrijeme i sa bakom i djedom i sa ocem, uvijek na granici između njih. Kad god bi baka i djed došli po mene, uzbuđeno bismo razgovarali o tome koje stvari namjeravamo kupiti u kineskoj radnji, što je tradicija koja me prati od djetinjstva. Sada, kad god kročim u kinesku radnju, pretrpana sam izborom i ne znam gdje da prvo usmjerim pažnju. Brena je neizmjerno ponosna na mene.

Preporučujemo