U svijetu koji je često ispunjen cinizmom i skepticizmom prema ljubavi, ovaj video služi kao podsjetnik da se romantika još uvijek može pronaći u najjednostavnijim pokretima. Prikazuje ljepotu ljudske povezanosti i sposobnost muzike da okuplja ljude. To je svedočanstvo trajne moći ljubavi i dužine koje će ljudi ići da izraze svoja osećanja. Spot počinje tako što mladić stoji u dvorištu studentskog doma, a glas mu je ispunjen emocijama dok počinje da peva iskrenu pesmu.

 

 

Djevojka, opčinjena melodičnim zvukom, gleda iz svoje sobe, uočavajući romantični gest koji joj se odvija pred očima. U prelepom gradu Novom Sadu, u studentskom domu “Slobodan Bajić” odigrala se dirljiva scena koja je privukla pažnju korisnika društvenih mreža. Zadivljujući video, koji je sada široko rasprostranjen, prikazuje mladića kako ispucava serenade djevojci ispod njenog prozora, dokazujući da je romansa živa i zdrava na neočekivanim mjestima.

 

 

Dakle, kada neko sledeći put posumnja u postojanje romantike u našem modernom svetu, neka se podseti na ovaj prelepi trenutak u Novom Sadu, gde je serenada mladića ispod prozora devojke dokazala da ljubav i dalje može da cveta na najneočekivanije i najzanosnije načine.

 

 

Čitajući komentare, postaje evidentno da je upravo ova situacija izazvala uspomene na sličnu scenu iz popularnog filma “Tri palme za dva bitanga i ribu”. U ovoj nezaboravnoj sceni, lik Srđana Žike Todorovića serenade ispod prozora Dubravke Mijatović stvarajući iskren i emotivan trenutak. Povlačenjem paralela sa ovim filmskim trenutkom dodatno se naglašava nostalgična i sentimentalna atmosfera koja okružuje izvođenje pjesme. Podsjeća na snažne emocije i veze koje muzika može izazvati, nadilazeći jezik i kulturu kako bi dotakla srca pojedinaca.

Preporučujemo