Novak Đoković, najveći srpski teniser, bez muke je savladao Karlosa Alkarasa, ostavivši Jelenu u čudu zbog svoje izuzetne pobede. Novak Đoković, najbolji srpski teniser, pobedio je Karlosa Alkaraza u finalu Sinsinatija. Njegova odana supruga Jelena Đoković izrazila je neizmerni ponos i radost zbog njihovog uzastopnog trijumfa u tituli. Jelena Đoković hrabro je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj se vidi njen suprug Novak Đoković kako trijumfalno drži željeni pehar.

 

– Idemo – napisala je Jelena uz aplauz, dodajući u svom sledećem postu: Ovaj čovjek dosljedno postiže izuzetne istorijske rezultate. Zabavlja me kako pokušava da izgleda mladoliko, ali istorija uvek otkriva njegove prave godine. Trenuci koje je „Blic“ uhvatio u Crnoj Gori dodatno oslikavaju nepokolebljivu podršku koju Jelena pruža svom suprugu. Novak Đoković, najveći srpski teniser, dominirao je Instagram scenom. Jelena ga je strastveno podržavala i bodrila tokom njegovih intenzivnih treninga. Štaviše, ne samo da je vrhunski srpski teniser ovog leta uživao na moru, već se posvetio i rigoroznim treninzima.

 

Novak Đoković samouvjereno je kupio stan u Herceg Novom. Ekipa “Blica” samouvereno je uhvatila našeg zvezdaša kako ulazi u osamljenu i bujnu novu rezidenciju. Istina je konačno otkrivena nakon pobede – izvrsnost Novaka Đokovića još uvek nije prevaziđena, jer je odgovornost isključivo na njoj. Nakon završene obuke, samouvjereno je stekao vilu na ovom području.

 

Vrijedi napomenuti da su ove nekretnine u suštini luksuzni stanovi, a njegova se najvjerovatnije nalazi na krovu. Baš smo sinoć posmatrali osvetljen enterijer i ljude koji uživaju na terasi. Ovaj stan nudi usamljenost i atmosferu potpunog mira. Prema pouzdanom izvoru “Blica”, cene zakupa ovako prestižnog smeštaja su oko 2.000 evra po noći.

Preporučujemo