Goca Tržan je u suzama otkrila srceparajuću istinu – svaki put kada ju je muž udario, osećala se kao da mu oštri noževi probijaju telo. Ovo užasavajuće otkriće baca svetlo na štetan uticaj na zdravlje Raše Novakovića. Tokom intervjua, pevačica Goca Tržan otkrila je zdravstveno stanje Raše Novakovića, navodeći da je on pretrpeo značajno oštećenje, zbog čega skoro tri godine ne može da igra. U tom trenutku, moj supružnik je pretrpio teška oštećenja zglobova, zbog čega nije mogao da učestvuje u bilo kakvim fizičkim aktivnostima. Da bi ublažio svoj neopisivi bol, morao je da se oslanja na snažne lijekove tokom dužeg perioda od dvije do tri godine.

 

Par je otkrio medicinsku ustanovu koja je Radomiru pružala neophodnu medicinsku negu, a prema rečima Goce, nije trebalo dugo da im se život vrati na staro.  U duboko dirljivom trenutku objavila je svijetu da su oduvijek čeznuli da imaju zajedničko dijete. Ovo iskreno otkriće izmamilo je suze na oči onih koji su slušali, naglašavajući ogromnu ljubav i nadu koju Goca i njen suprug gaje za svoju budućnost.

 

Goca Tržan je podelila svoje emotivno putovanje i osvrnula se na transformativni uticaj terapije na njenog supruga. Ispričala je kako je nakon početne terapije njen suprug doživio značajno smanjenje bola. Zapanjujuće, nakon druge i treće sesije bol je potpuno nestao. Ova novopronađena sloboda od bola donijela je ogromno olakšanje, jer njen muž više nije morao da previja ruke ili mijenja svoje svakodnevne aktivnosti.

 

Goca se živo prisetila teškog perioda koji su preživeli, ističući dubok uticaj terapije na njihove živote. Kako par ide naprijed, ostavljajući bitku u prošlosti, oni uporno osvajaju nove trijumfe. Raša posebno izražava ogromnu zahvalnost što ima suprugu punu ljubavi i podršku koja mu stoji uz bok kroz sve to, neprestano ga ohrabrujući i pomažući u procesu kreiranja njihovog zajedničkog narativa.

Preporučujemo