Nemanja je sa svojim najdražima sa oduševljenjem podelio najuzbudljiviju vest – iščekivanje dolaska novih vijesti u njihov dom. Sa svakim danom, njihovo uzbuđenje raste eksponencijalno, i jednostavno ne mogu obuzdati svoju silnu sreću. Tasa, ne mogavši ​​da zadrži suze radosnice, prihvata ovaj dragoceni trenutak sa najvećom zahvalnošću i emocijama. Sama pomisao da dočekaju njihov mali zavežljaj radosti ispunjava njihova srca neopisivim osjećajem blaženstva i iščekivanja.

 

Nemanja odiše jakim osećajem ponosa. Porodicu Gudelj 2023. godine nesumnjivo čeka jedna od najizazovnijih godina u životu. Svi smo bili svedoci srceparajućih trenutaka kada su Nemanja i Anastasija tragično izgubili bebu. Ceci je takođe pretrpela ogroman bol kada je otkrila da je srce nerođenog deteta njene ćerke neobjašnjivo prestalo da kuca kada je bila samo u petom mesecu trudnoće. Međutim, ovo je samo jedan tragični incident u dugom nizu nesreća ove renomirane porodice.

 

 

Nedavni incident sa  Gudeljom, gdje se srušio na teren i na trenutak prestao da diše, šokirao je svjetske medije. Srećom, Nemanjin brat je uspeo da preživi zahvaljujući brzom i blagovremenom reagovanju lekarskog tima njegovog kluba. Međutim, i nakon stabilizacije stanja, čekali su ga novi izazovi. Unatoč opsežnoj terapiji, postojala je neizvjesnost oko povratka mlađeg Gudelja u dres Kordobe.

 

 

Međutim, njegova nepokolebljiva odlučnost i mladalačka otpornost trijumfirali su nad nedaćama. Nadmašivši sva očekivanja, Dragi se brzo oporavio i sada ponosno predstavlja svoj voljeni klub ove sezone, pokazujući svoje izuzetne vještine kao jedan od najboljih igrača tima.Ovom izuzetnom prilikom,  Gudelju je sinoć uručena nagrada, a njegov stariji brat, ispunjen neizmjernim ponosom, uhvatio je cijeli trenutak. Uprkos tome što Nemanja i Anastasija nisu mogli da ga fizički podrže sa tribina, zdušno su ga bodrili preko televizijskog ekrana. Predstavnik Srbije ponosno je podelio trenutak uručenja nagrade na Instagramu.

Preporučujemo