Ana Ćurčić, drugoplasirana u rijalitiju “Zadruga 6”, nedavno je dala iznenađujuće saopštenje o svojim budućim planovima. U iskrenom otkriću otkrila je svoju namjeru da se podvrgne kozmetičkoj proceduri kako bi joj uklonili silikon sa usana. Ova odluka pokazuje njenu odlučnost da prihvati prirodniji i autentičniji izgled, pokazujući njenu posvećenost ličnom rastu i samousavršavanju. Deleći ovu vest sa javnošću, Ana ne samo da otkriva svoju nesigurnost, već i inspiriše druge da prihvate njihovu jedinstvenu lepotu i daju prednost svojoj dobrobiti.

 

Konkretno, Ćurčić je razgovarala o predstojećem hirurškom zahvatu za koji se vredno priprema i otvoreno priznala svoj strah i strepnju oko operacije. Ana je pre nekoliko godina donela odluku da poboljša svoje usne silikonskim injekcijama, zbog čega su njene usne postale primetno asimetrične. Ana je izrazila strah i oklijevanje oko uklanjanja biopolimera sa usana zbog zabrinutosti oko potencijalne asimetrije i anksioznosti oko cijelog procesa.

 

 

Osim toga, treba istaći da je Aleksandra Nikolić nedavno bila podvrgnuta hirurškom zahvatu da joj je uklonjen biopolimer sa usana. Nakon žalosnog iskustva sa neprovjerenim kirurgom, došao sam do čvrste odluke da nikada više neću ponoviti takvu grešku. Motivacija za traženjem hirurške intervencije za moja usta bila je prvenstveno vođena njegovim estetski neugodnim izgledom, što je bilo vidljivo čak i na fotografijama.

Čvrsto vjerujem da bi pojedinci trebali prihvatiti svoje prirodne karakteristike, umjesto da podlegnu društvenom pritisku da sve uvećavaju do krajnjih granica. Ponekad su suptilnost i suzdržanost ono što zaista predstavlja ljepotu. Vrijedi napomenuti da nikakav vanjski utjecaj ili uvjeravanje nisu imali ulogu u mojoj odluci da se podvrgnem operaciji; to je bio svestan izbor koji sam napravila isključivo ja, kao što je Nikolićka tada naglasila.

Preporučujemo