Jelena Karleuša juče je samouvereno proslavila 45. rođendan i iščekivano izdanje 11. studijskog albuma “Alpha”. U uzbudljivom preokretu, ona je takođe hrabro otkrila svoje planove za svoj 12. album, pod nazivom “Omega”, koji bi trebalo da izađe u nedelju, 20. avgusta. Glamurozna pop diva ljubazno je ugostila svoje prijatelje u raskošnom dvorištu svoje veličanstvene porodične vile, odiše samopouzdanjem i uspjehom. Međutim, u njenom odsustvu značajan je bio njen zakoniti suprug, koji je upadljivo nedostajao na zadivljujućim fotografijama.

 

U početku se spekulisalo o Duškovom prisustvu na Jeleninom rođendanu, ali sada je evidentno da ga nije bilo. Potvrđeno je da je fudbalski menadžer trenutno poslovno van zemlje, a slučajno se ukrstio sa Karleušinom bliskom prijateljicom i koleginicom Draganom Mirković. Ovaj susret zabilježen je na fotografiji koja je kružila društvenim mrežama, potvrđujući istinu.

 

Folk pevačica je izrazila oduševljenje neočekivanim susretom sa najmilijima, a videlo se da su obe strane iskreno srećne što su se raskrstile, ne mogu da zbrišu osmeh sa lica. Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković izazvala je oprečna mišljenja na “Instagramu”, uglavnom zbog prisustva proslavljene pop dive, koja je tog dana slučajno slavila rođendan. Opšte je poznato da je njihova veza pretrpjela značajnu štetu.

 

Dok neki Jelenini obožavaoci smatraju da je neprikladno da Duško nastavi da podržava Draganu, čini se da Mirkovića ne brine negativnost i ceni Tošića kao pravog prijatelja. U prilog ovoj tvrdnji stoji i nedavna objava fudbalskog menadžera na pomenutoj društvenoj platformi, na koju je Gaga oduševljeno odgovorila vatrenim emotikonom. Štaviše, Jelena nije smatrala Gagu odgovornom za ovo, pa vjerujemo da će i njoj biti drago što je Duško uhvaćen sa njenom dragom prijateljicom, a ne sa drugom ženom.

Preporučujemo