Prije mnogo godina Mimi Oro, poznata starleta Milica Živanović, zaokupila je javnost svojim izvanrednim odgovorima u vrlo popularnom kvizu i zapalila javnu scenu.

Tijekom tog razdoblja njezin nedostatak znanja o trajanju ratova, netočna identifikacija himne i boja zastave te simpatičan pogrešan izgovor “oro” za pticu orla doveli su do toga da je dobila taj nadimak.

Njezin javni imidž karakterizirao je izraziti silikonski izgled, no prije nekoliko godina donijela je odluku da ih sve skine i prigrli svoj prirodni izgled, pod velikim utjecajem svog dečka.

Nakon skandala u kvizu znanja, nastavila je sudjelovati u reality showu Parovi, gdje se nije proslavila, ali je uspjela izbjeći povezivanja s brojnim skandalima.Njen izgled je doživio značajnu transformaciju; usne su joj smanjene, a odlučila se i za drugu boju kose.

Iako se Mimi sada čini kao obična djevojka, promjene na njezinim grudima, licu i usnama nepogrešive su.

Razni komentari, poput “Ne bih je mogao prepoznati” i “Ova osoba je potpuno drugačija”, ljudi su davali na upit je li u pitanju Mimi Oro. Mimi Oro ponosno je objavila na svom Instagram profilu da je uspješno dobila posao revizora.

Preporučujemo