Sanja Kužet samouvjereno obavlja svoje profesionalne dužnosti na televiziji, ali njen pravi poziv leži u ulozi predane supruge i majke. Sa nepokolebljivom strašću za sportom, Sanja ljubav prema igri usađuje u svoja dva sina. Njen stariji sin pokazuje ogromnu posvećenost košarci, dok mlađi blista i kao fudbaler i kao verni navijač Crvene zvezde. Sanja je bila suočena sa strašnim periodom kada je njen mlađi sin morao da otputuje u Bugarsku na trening kao mlad. Ipak, i pored ovog izazova, Sanjin mlađi sin ostaje odlučan u svojoj nepokolebljivoj ljubavi prema fudbalu, neumorno usavršavajući svoje veštine.

 

 

Sa svojim timom neustrašivo je učestvovao u intenzivnom cjelosedmičnom programu obuke, pokazujući svoj izuzetan talenat uprkos svojoj mladosti. Sanja, potpuno svjesna sinovljeve nepokolebljive odlučnosti i ljubavi prema fudbalu, nije mogla a da ne bude začuđena brzim napretkom koji je ostvario. Njegova porodica, prihvatajući njegov jedinstveni karakter, svesrdno je prihvatila i ohrabrivala njegovu potragu.

 

 

Kako bi efikasno ublažili ovaj rizik, treneri su napravili namjeran izbor da izbjegnu direktan kontakt s njim i umjesto toga su se odlučili za kolaborativne konsultacije prije donošenja bilo kakvih zaključaka. Pokazalo se da je rješenje jednostavno po prirodi. Tokom svog jednonedeljnog boravka u Bugarskoj, sa sigurnošću sam se snalazio u situaciji bez napora, pripisujući svoj uspeh nepokolebljivoj veri u njegovu nepokolebljivu odlučnost. Njegov nepokolebljivi žar za svaki poduhvat koji poduzme održava moje nepokolebljivo vjerovanje u njega, čak do danas. Zadržavanje informacija od njega zbog njegove nesigurnosti samo bi povećalo njegovo nezadovoljstvo.

 

Stoga sam dosljedno nastojala da pažljivo slušam i ponudim smjerniceGovornica je ispričala svoje putovanje, naglašavajući prepreke i trijumfe sa kojima se svaki roditelj susreće. Naglasila je važnost usklađivanja s potrebama naše djece tokom njihovog odrastanja i naglasila potrebu da roditelji budu fleksibilni u prilagođavanju tim potrebama i prilagođavanju transformacijama kroz koje njihova djeca prolaze.

Preporučujemo