Samouvjereno rastavljajući sa desetogodišnjim brakom sa turskom muzičkom legendom Mustafom Sandalom, pop zvijezda Emina Jahović neustrašivo je prihvatila romantičnu vezu sa bogatim turskim biznismenom Sadetinom Šaranom. Uprkos izazovima koje je doneo njen razvod, Emina je hrabro krenula dalje, odlučna da ponovo pronađe ljubav. Kako je njihova veza procvjetala, par je privukao značajnu pažnju javnosti, a strastveni promatrači su nestrpljivo pratili svaki njihov potez. Iako su u početku svoju ljubavnu vezu držali u tajnosti, njihova veza postala je poznata javnosti nakon što su ih turski fotoreporteri snimili na nekoliko zajedničkih fotografija.

 

Emina Jahović i Sadetin Šaran odlučili su da svoju vezu zadrže privatno, ali su mnogi vjerovali da su savršen par i spekulisali o njihovom potencijalnom braku. Uprkos glasinama o predstojećem venčanju, par je prošao kroz period distance, iako su se nakratko pomirili pre nego što su na kraju naišli na nepopravljiv sukob.

 

Emina se u svojoj izjavi samouvjereno osvrnula na buran završetak njihove veze. Našu vezu su karakterisale kratke, ali upečatljive veze i različita gledišta, zajedno sa jedinstvenim načinom života. Na kraju smo se rastali prijateljski i zrelo, slično kao dvoje odraslih koji su pristali. Poznata muzičarka, koja je ranije bila udata za istaknutog turskog pjevača, otvoreno je razgovarala o svojoj odluci da raskine brak sa bogatim starješinom. Suprotno uvriježenom mišljenju, Emina Jahović i Sadetin  su zaista obnovili bračne zavjete, učvrstivši nepokolebljivu ljubav jedno prema drugom.

 

Njihova duboka povezanost dodatno je ilustrovana kada im je povjerena značajna uloga da budu kumovi turskom paru. Usred njihove zvanične ceremonije vjenčanja, Eminu je na trenutak zaprepastio neočekivani vatromet, ali je brzo shvatila svrhu neočekivanog spektakla.

Preporučujemo