Iako se bliži 52. rođendanu, Sergej Trifunović i dalje odiše mladenačkom energijom i vitalnošću, zbog čega i dalje “momkuje”. Unatoč tome što ga žene diljem svijeta obožavaju, naš cijenjeni glumac još se nije oženio. Ipak, to nije zbog nedostatka prilika.

Iako Sergej Trifunović svoje emotivno stanje ne otkriva, poznato je da je bio u više ljubavnih veza. Uhvaćen na raznim fotografijama, često je viđen u društvu zanosnih žena, bilo da uživaju u ležernim zajedničkim trenucima ili da odlaze na godišnji odmor.

Dok su neka imena bila predmet nagađanja, on je zadržao osjećaj diskrecije, primjerom pravog džentlmenskog ponašanja. Cijelu godinu je trajala njihova ljubav, a kroz to vrijeme gotovo da nisu bili razdvojeni.

Članovi njihove obitelji s nestrpljenjem su iščekivali pozivnice za vjenčanje, no umjesto toga dočekala ih je neočekivana vijest o raskidu. Kasnije nakon udaje za redatelja Veljka Mićunovića, kći Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović postala je majka sina.

Sposobnost Sergeja Trifunovića da učinkovito svladava prepreke u svom braku ostaje nepokolebljiva. Na pitanje o njegovom viđenju braka, Sergej je izrazio nesigurnost oko potpisivanja papira.

Iako je priznao važnost zajednice i nemogućnosti da živi sam, doveo je u pitanje potrebu pravnog dokumenta za uspostavljanje veze.

Preporučujemo