Stefanov otac je samouvereno inicirao komunikaciju sa Natašom Ševijom, ističući da se namerno suzdržavao od bilo kakvog prethodnog kontakta ili razgovora kako bi sprečio bilo kakve nesporazume. Stefan Karić je hrabro uputio javno izvinjenje Nataši Ševiji, osiguravajući da se njegova izjava u cjelosti prenese.

 

 

“Nisam navikao na kamere, volio sam biti izolovan od svega. Osman je bio uključen u sve, nadam se da će nastaviti i ove sezone i da će ove sezone biti i radio voditelj. On to radi veoma dobro i nadam se da će nastaviti da radi ono što voli. Vjerujem da nekima nedostajem, sviđa mi se tempo života i sada zaista uživam“, kaže Stefan i dodaje: – „Na kraju krajeva, ne želim da se sećam toga i da se vraćam u strašno vreme.

 

 

Preživeo sam i propatio mnogo i sve ćemo videti na sudu i nadam se da će sve uskoro početi. Imali ste priliku da vidite snimak i vidite šta se tamo desilo. Ne želim da prolazim kroz sve ovo . Strasti su se smirile, znamo najbolje i čekamo da sud sudi fer i korektno. Nisam se osećao neprijatno. Nikada nisam imao situaciju da mi je neko prišao i rekao mi nešto.

 

 

 

 

Nisam znao da je takva u nekim situacijama i podržavam ovo što se desilo – otkrio je Carić i dodao: S nestrpljenjem očekujemo dolazak sudskog poziva, koji bi trebao biti u narednih sedmica.. Nisam siguran da li je poslala poruku, ali važno je napomenuti da nije primila nikakvu novčanu nadoknadu. Iznesene su razne neutemeljene spekulacije koje upućuju na suprotno. Da pojasnimo, ona nije tražila niti primala novac. Nisam bio potpuno svjestan situacije sve dok nisam naišao na novinski članak da je Osman stupio u kontakt s njom.

Preporučujemo