Kako javlja Jutarnji list, u Velikoj Gorici jutros oko 10 sati muškarac je s puškom smrtno stradao u jednoj ženi. Počinitelj se, kako neslužbeno javlja N1, navodno sklonio u kuću koja je sada okružena policijskim službenicima i specijaliziranim jedinicama. Svjedoci pričaju da je žrtvu progonio po cijelom prostoru, ispaljujući hice koji su odjekivali cijelim prostorom. Ozlijeđena žena pronađena je kako leži u dvorištu. Specijalci su odmah stigli na mjesto događaja i postavili obod oko kuće, kako je rekao svjedok s kojim je razgovarano u roku od 24 sata.

Prema riječima svjedoka u čiju je kuću napadnuta, susjeda je hitno pojurila prema našoj kući, očajnički moleći za pomoć. Iznenadna eksplozija, koja je podsjećala na prasak petarde, odjeknula je zrakom. Bez oklijevanja je uletjela unutra, samo da bi je dočekala pucnjava. Reagirajući brzo, povukao sam majku na kat, osiguravajući našu sigurnost od bilo kakve moguće ozljede.

U početku je bilo nejasnoća oko stanja žene, jer je spominjao značajnu količinu krvi. Međutim, najrazornije ažuriranje sada je potvrđeno. Žena je tragično oduzeta u trgovini koja se nalazi na prvom katu kuće. Prema Jutarnjem listu, svjedok je ispričao kako je u neposrednoj blizini njihove kuće čuo pucnjeve, zbog čega je policija savjetovala stanovnicima da ostanu u kućama.

Prema riječima svjedoka, čuje se kako policija viče na počinitelja, pozivajući ga da baci pištolj. Osim toga, nadležni su se oglasili i povodom zastrašujućeg incidenta koji se dogodio u Velikoj Gorici.

U Velikoj Gorici, točnije u Zagrebačkoj ulici, jutros oko 10 sati dogodio se tragičan incident u kojem je, kako doznaje policija, muškarac ušao u trgovinu i iz vatrenog oružja usmrtio ženu. Ubrzo nakon incidenta, susjed je dojurio do njihove kuće tražeći pomoć, vičući u pomoć. Svjedok je ispričao kako je čuo zvuk sličan petardi prije nego što je susjed ušao u trgovinu i pucao u njega. Reagirajući brzo, svjedokinja je odmah otpratila njihovu majku na kat kako bi osigurala njihovu sigurnost od eventualne ozljede. To je ispričao Jutarnji list koji je izvijestio o incidentu i upadu u stan svjedoka.

Prema riječima svjedoka, zvuk pucnjave je postao svjestan u neposrednoj blizini svoje kuće.

Kako bi se osigurala sigurnost zajednice, policija je savjetovala građanima da ostanu u kućama i suzdrže se od izlaska vani.

Preporučujemo