Zlata Petrović, proslavljena folk pevačica, posebno je nastupila u emisiji “Magazin in”. Ono što je privuklo pažnju kako voditeljke Sanje, tako i čitave publike je Zlatina zapanjujuće vitka građa, iako je imala sedamdesete. Nadalje, sasvim je evidentno da djeluje znatno mlađe, zadivljujući čak i besprijekoran izgled Zlate Petrović, a publika je željno iščekivala njeno otkrivanje tajne njene vječne ljepote i metoda koje koristi da održi svoju besprijekornu građu, što je otvoreno otkriveno tokom emisije.Zlata Petrović otvoreno priznaje odgovornost za nedaće sa kojima se suočavala tokom života, priznajući da je to isključivo njeno lično delo.

 

 

Zlata je strastveno izrazila uverenje da genetika igra značajnu ulogu u oblikovanju naših života, tvrdeći da je ona odgovorna za sve. Međutim, istakla je i važnost da budemo hrabri i jake volje u svojim mislima i mentalitetu.

 

 

Prema njenim riječima, iskorištavanje naše unutrašnje energije i duha ključno je za lični rast i ispunjenje. Zlata je dalje otkrila svoju urođenu sposobnost da se brzo poveže sa drugima, pripisujući to njenoj inherentnoj sposobnosti da voli bezuslovno. Ona čvrsto vjeruje da velikodušno dijeleći ovu ljubav s drugima, pojedinci mogu istinski zablistati i zračiti pozitivnošću, dozvoljavajući svima da vide njihovu unutrašnju ljepotu.

 

A kada završi sve svoje zadatke i obaveze, kada joj više ne preostane ništa da postigne, ona se čvrsto uhvati u koštac sa svime i bez ceremonije to odbacuje, željna da pređe na sljedeći izazov koji je čeka. Tokom emisije voditeljka Sanja Marinković iznenadila je Zlatu i Darka Lazića, koji su obojica gostovali u emisiji, poklonivši im igle za pletenje i pozvavši ih da pred publikom i kamerama pokažu svoj talenat za pletenje.

Preporučujemo