Udovica Tome Zdravkovića je u razgovoru za medije iznijela svoje mišljenje o filmu, tvrdeći da joj je protivpravno oduzet. Toma Zdravkovć, proslavljeni folk pjevač, ostavio je trajni pečat na polju narodne muzike, a njegov izuzetan život i doprinos nedavno je obilježen stvaranjem zadivljujućeg filma.

 

Gordana Zdravković, udovica pokojnog pevača Baneta Obradovića, nedavno je organizovala 32. parastos u njegovu čast, koji je održan na Centralnom groblju. Tokom ovog događaja, ona je iskoristila priliku da se obrati medijima i podeli svoja razmišljanja o Banetu Obradoviću.

 

Gordana je izrazila osjećaj da je prevarena u vezi sa filmom, jer je otkrila da je nesvjesno potpisala ugovor, a da ga nije dobro pročitala. To je omogućilo Banetu Obradoviću da manipuliše situacijom u svoju korist. Pojavile su se sumnje da je ceo scenario bio unapred smišljen, posebno kada je Bane na početku pokazao nespremnost da potpiše ugovor. Uprkos poverenju u njih, Gordana je imala nesrećni razgovor sa Bjelogrlićem, gde je on priznao da je ona zaista žrtva situacije. U pokušaju da ispravi stvar, Gordana je izjavila da namerava da zabrani emitovanje serije, postigla je dogovor sa svojim advokatom. Prema njenoj izjavi, Gordana je tvrdila da je od tantijema i potraživanja u vezi sa Tomovim pesmama u prethodnoj godini dobila 100 dinara.

 

 

Osim toga, izrazila je svoju frustraciju i razočaranje, navodeći da su je svi oko nje prevarili. Nadalje, Gordana je napomenula da se osjeća potpuno zanemarenom i zapostavljenom od okoline, čak je išla toliko daleko da je kao jednu od osoba koje je izbjegavala navela popularnog pjevača Acu Pejovića. Prema Zdravkovićevim riječima, sin je nakon filma bio primoran da deaktivira svoj Facebook nalog, jer su mu se brojni ljudi obraćali za novčanu pomoć, iako nije dobio nikakvu finansijsku korist. Zdravković je čvrsto verovao da Obradović obmanjuje druge.

Preporučujemo