Prija je bila potpuno zatečena neočekivanim iznenađenjem! Ostala je bez teksta dok joj je publika to otkrila, što ju je navelo da brzo pozove obezbeđenje.Na sinoćnjem koncertu talentovana mlada zvezda Aleksandra Prijović prijatno je iznenađena neočekivanim poklonom. Aleksandra je samouvereno primetila sliku u publici, brzo dajući znak obezbeđenju da je preuzme, pre nego što je konačno predala članu svog tima od poverenja. Pevač je bio potpuno zadivljen porodičnim snimkom na kojem su Aleksandra, Filip i njihov sin Aleksandar.

 

 

Ona se ljubazno zahvalila obožavaocu samouvjerenim pokretom ruke i iskrenim osmijehom. Bez sumnje, publika je željna da se zahvali Aleksandri na njenim izuzetnim pripremama, a mladu zvezdu nesumnjivo očekuje obilje poklona večeras, dok ponovo izlazi na scenu.

 

 

Na kraju sinoćnjeg koncerta, Aleksandra je hrabro kleknula pred brojnu publiku, lila suze i održala iskreni govor kako bi izrazila duboki značaj tog trenutka za nju. – Volim te više od bilo koga na svetu. Hvala ti na ovom osjećaju, nikad ga neću moći objasniti. Nikada u životu nisam osetio nešto ovako, kao da će mi srce iskočiti. Dragi moji, nadam se da ste uživali večeras, meni je bilo nestvarno, volela bih da ova noć traje večno”, rekla je Aleksandra, a potom dodala: Želim da izrazim svoju najveću zahvalnost za nepokolebljivu podršku i ljubav koju ste mi iskazivali tokom svih ovih godina.

 

 

 

Sa apsolutnom sigurnošću priznajem Vašu nezamjenjivu ulogu u tome da ovo putovanje postane stvarnost. Iskreno cijenim vaše prisustvo ovdje večeras i željno iščekujem naša buduća druženja. Iznad svega želim da istaknem svoju duboku ljubav i zahvalnost prema Beogradu, jer on zauzima posebno mesto u mom srcu.

Preporučujemo