Potomak Ace Ilića i Biljane Jevtić je odličan učenik. Poznato je da sin Ace Ilića i Biljane Jevtić poseduje izuzetne pevačke sposobnosti, ali je evidentno njegovo nezainteresovanost za pop muziku. Aca Ilić i Biljana Jevtić ponosno odgajaju svog uspešnog sina Ivana Ilića, koji se trenutno odlično snalazi u studijama na Pravnom fakultetu. Još od malih nogu Ivan je pokazivao jasnu odlučnost da se bavi odabranom profesijom. Kako prenosi Story, on ne samo da se ističe akademski, već je pronašao i ljubav prema učenju u akademskom okruženju.

 

 

S obzirom da ga Ivanova posvećenost ljubavi ne sputava ni u jednom aspektu njegovog života, Bilja i Aca nisu imali izbora nego da priznaju i prihvate ovu vezu. Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić samouvereno je javnosti predstavio svoj indeks, koji predstavlja kompletnu kolekciju desetki. Ivan Ilić je samouvereno doneo dodatnih deset u svoju porodičnu kuću na Petlovom brdu, na pevačevo oduševljenje.

 

Usledila je vesela proslava povodom ove prilike. Ivan je naglasio važnost studiranja i jasno stavio do znanja da to treba biti jedini fokus. Ivan Ilić, sin Ace Ilića i Biljane Jevtić, oduševio je roditelje postigavši ​​savršenu desetku. Uz njihov izuzetan estradni brak, lišen skandala, i uspješan i dobro odgojen nasljednik, Bilja je često tražena zbog svojih tajni veselog života i uspješnog braka.

 

 

Ona je u emisiji “Popodne sa Leom Kišom” samouvereno naglasila da posle skoro četiri decenije braka ne postoji zacrtana formula za uspeh. Međutim, ono što je neosporno ključno jeste prisustvo razumevanja, poštovanja i tolerancije uz ljubav, što su naučili tokom godina zajedničkog života. Aco i Bilja su u više navrata u javnosti potvrdili da je njihov sin Ivan izuzetno talentovan za muziku, s ponosom pripisujući svoje umijeće.

 

 

 

 

Preporučujemo