Željko Bebek, istaknuta ličnost i poznata rock zvijezda bivše Jugoslavije, bio je čovjek koji je bez muke osvajao žene. Ne čudi što je ne samo dva puta kleknuo već je i neustrašivo prigrlio divlji svijet rok muzike. Željko Bebek samouvjereno je podijelio prezime sa zadivljujućom Spomenkom, što je rezultiralo rođenjem njihove kćeri Silvije. Kasnije je ovaj gest posvećenosti ponovio sa Sandrom, koja ga je blagoslovila kćerkom po imenu Bianka. Ipak, uprkos razočarenjima u dva propala braka, njegova nada je revitalizovana kada se sa njom ukrstio 2002. Ružica, koja je, zapanjujuće, trideset četiri godine mlađa od njega, potpuno ga je očarala.

 

 

Krenuli su na nevjerovatan put ljubavi i druženja koji je trajao dvije decenije, a kulminirao je radosnim dolaskom njihovog sina Zvonimira, koji je nosio očevo naslijeđe, i njihove kćerke Katarine. Ljubavna priča Željka Bebeka i Ružice nesumnjivo je bezvremenska. Iako su se u početku suočili sa skepticizmom zbog značajne razlike u godinama, Željko ima 52 godine, a Ružica 18 godina, njihova ljubav je prevagnula. – Ulaskom u moj život promenila je sve – počela je 77-godišnja pevačica, a Ružica dodaje: Željko je jako uticao na mene.

 

 

Iako sam imao samo 18 godina kada smo se ukrstili, tokom jednog društvenog skupa postalo je očigledno da smo savršen spoj. Ljubavna priča Željka Bebeka i Ružice svedoči o njihovoj dubokoj povezanosti i nepokolebljivoj privrženosti.

 

 

Uprkos njenoj mladosti i nedovršenom fakultetskom obrazovanju, i mom iskustvu iskusnog profesionalca rokenrola, bilo je neosporno da sam zaista prošao kroz značajnu transformaciju u svom pogledu na život, kako je Bebek pojasnio. – To je to, da me je upoznala sa 18 godina, danas bismo bili u braku 50 godina, ali ona me tada nije upoznala, rodila se kada sam objavio pesmu “Bitanga i Princeza”.

Preporučujemo