Darko i Kaća Lazić odišu samopouzdanjem dok svim srcem prihvataju radosnu zajednicu koju su pronašli u svom braku. S nepokolebljivim samopouzdanjem, bračni par otvoreno dijeli svaki aspekt svog života sa svojim vjernim pratiocima na popularnoj platformi društvenih medija Instagram. Otkako su se vjenčali, njihovo zajedničko putovanje nije bilo ništa drugo do besprijekorno i harmonično. Do sada su neustrašivo prikazivali svoje ugodne i bezbrižne aktivnosti, a istovremeno oduševljavali svoje obožavatelje svojim pametnim i zabavnim anegdotama. Darko i Kaća Lazić oličavaju samu suštinu bračnog blaženstva, odišući besprimernim osećajem ispunjenosti i zadovoljstva. Upravo zahvaljujući ovoj neraskidivoj vezi Katarina Lazić sa ponosom prikazuje poduhvate i avanture svog voljenog supružnika Darka tokom sopstvenog odsustva.

 

 

 

Po povratku sa treninga, Lazićeva supruga snimila je pevačicu opušteno i samouvereno, kako bez muke poseduje kuhinju. Samouvjereno je preuzeo na sebe pripremu ručka, odmah mućući jaja čim je ona ušla. Iako nije otkrila šta je pripremio, pokazala je da je vrlo vješt u kuhinji.

 

 

Darko Lazić samouvereno sprema ručak, što je iznenadilo mnoge koji do sada nisu videli ovu njegovu stranu, poznat je po drugim skandalima. Uprkos tome što je ranije priznao da je varao svoje bivše, sada je otkriveno da kada Kaća nije pored njega, on svoje vreme posvećuje oduševljavanju voljene, a ne flertovanju. Samouvereno se vraćam iz teretane, željno dočekana ovom divnom atmosferom – izrazila je Kaća, praćena emotikonima punim srca.Nevjerovatno kako ga je Katarina Lazić dovela u red.Bivše Lazićeve supruge su u neverici zbog njegove transformacije koju je donela Katarina, jer sada izgleda potpuno drugačije i neprepoznatljiv je na nedavnoj fotografiji.

 

Preporučujemo