Vanja Mijatović se sa Aleksandrom Mandžukićem udala pre manje od godinu dana, međutim, čini se da je njihova sreća došla do kraja jer se pevačica više ne kiti ni burmom ni vereničkim prstenom. Odluka mladenaca da se venčaju u Beogradu bez ceremonije mnoge je zaprepastila, ali je mladoženja posle samouvereno upriličio crkveno venčanje u Dubaiju.

 

 

Vanja je konstantno uz njega poslednjih pet godina, otkako je počela da izlazi sa Aleksandrom. Međutim, u posljednje vrijeme primjećujemo da sve više vremena provodi sama. Jedini put smo je videli sa njim na venčanju Darka Lazića, ali se i tada videlo da je njihov odnos već bio zategnut.

 

Međutim, nedavne nesuglasice su izazvale određenu distancu među njima. Uprkos njihovim razlikama, Aleksandar je zamišljao budućnost ispunjenu porodicom punu ljubavi uz Vanju. Ipak, sada je zabrinut zbog njenog zahtjevnog posla i načina razmišljanja usmjerenog na karijeru. Oboje su odlučne osobe, s tim što je Vanja Jarac, a Aleksandar Škorpija, svaki od njih ima svoje jedinstvene perspektive. Pouzdan izvor blizak pjevačici otkriva ovu intrigantnu dinamiku u njihovoj vezi. Ogovaranju su značajno doprinele balade koje je Vanja pevala na Instagramu. “Umrijeću na nogama i neću stati, radiću šta hoću.

 

 

Da sakrije rane kao zvijer, barem kad sve prođe Neću se kajati, jer sam dao sve, a niko nije. Međutim, upućeni tvrde da je glavna prepreka njena namerna odluka da odloži osnivanje porodice, što je nesumnjivo uticalo na snagu veze između Vanje Mijatovića i Aleksandra Mandžukića. “Ja sam sporija od njega jer samo čekam da završim ovo i to, ali u suštini moraš da se pustiš da bi se to desilo kada Bog da.” Nekoliko puta mi je rekao u stilu “Nećemo imati dece sa 50”, priznala je Vanja.

Preporučujemo