Danas donosimo potresnu i uznemirujuću priču koja izvire iz očaravajuće zemlje Indije, gdje se niz uznemirujućih događaja odvija nakon svečane pogrebne ceremonije. Tokom cijele prethodne godine, Mutijal Gadaja, čovjek duboke ljubavi i odanosti, trpio je srceparajuću bol zbog gubitka svog dragog životnog partnera, koji je tragično podlegao nemilosrdnoj globalnoj pandemiji koja je nanijela neizmjernu patnju bezbrojnim dušama.

 

Nažalost, kobnog dana 15. maja, njena hrabra i mukotrpna borba protiv sveprisutnog virusa je prestala, ostavljajući za sobom prazninu koja odjekuje dubokom tugom. Predani medicinski profesionalci u bolnici Andhra Pradesh u Indiji izvijestili su da se ona hrabro borila protiv izuzetno virulentnog soja virusa, koji je nemilosrdno gađao njen ionako osjetljiv imuni sistem, čineći ga bespomoćnim. Nakon žalosnog ispraćaja na njenoj sahrani, prošlo je samo dvije sedmice prije nego što je njena ožalošćena porodica osjetila potrebu da oda počast njenom sjećanju i održi svečanu komemorativnu ceremoniju.

Začudo, sljedeći dan je imao neobjašnjiv razvoj događaja. Mutija Gadaj je bio potpuno zaprepašten kada je otkrio svoju preminulu ženu, koja je bila položena, kako stoji na njegovom pragu. Prema službenoj evidenciji koja se odnosi na smrt preminule, dokumentirano je da je ona primljena u medicinsku ustanovu 12. maja, tražeći liječenje od agresivne varijante virusa koji je poharao njeno tijelo.

 

 

 

 

Tokom njenog boravka u bolnici, primjenjivani su strogi sigurnosni protokoli kako bi se osiguralo dobrobit svih pacijenata, omogućavajući njenom odanom mužu da je redovno posjećuje. Nažalost, kobnog dana 15. maja, njen suprug nije mogao da je locira u prostoriji koju je odredila. Zbog toga je medicinsko osoblje nevoljko moralo Mutijali prenijeti srceparajuću vijest da je njegova voljena supruga tragično podlegla svojoj bolesti, koja se preko noći pogoršala.

 

 

 

Preporučujemo