Čuje se ogroman izliv čestitki dok ćerka proslavljenog pevača Željka Joksimovića radosno prenosi uzbudljivu vest. Bez sumnje, ovo voljeno potomstvo zauzima posebno mjesto u srcu njenog oca, služeći mu kao krajnji izvor ponosa i radosti. Ovdašnji mediji često zaokupljaju pažnju javnosti izvještavanjem o ćerki rođenoj iz prvog braka Željka Joksimovića, jer u svakom javnom pojavljivanju konstantno hipnotizira publiku svojom izuzetnom ljepotom i gracioznošću.

 

 

 

Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića, krenula je obećavajućim putem kao muzička urednica na televiziji. Osim svog zadivljujućeg izgleda, Mina je pokazala zadivljujući nivo ambicije, vođena njenom nepokolebljivom željom da postigne isti nivo slave koji je postigao njen otac.

 

 

Minina posvećenost svom obrazovanju i školovanju je zaista za svaku pohvalu, jer se svesrdno posvećuje sticanju znanja i vještina, što rezultira izuzetnim napretkom u odabranoj oblasti. Strast i vještinu za muziku prenijeli su joj od oca, ostavljajući trajan utjecaj na njenom umjetničkom putu. Međutim, umjesto da se oslanja samo na ovaj naslijeđeni talenat, preuzela je na sebe da dodatno unaprijedi svoje muzičke sposobnosti negujući svoju duboku naklonost prema umjetničkoj formi i posvećujući svoje napore njenom proučavanju i ovladavanju.

 

 

 

Nakon završenih studija na FMU, Mina Joksimović, ne gubeći vreme, odmah se upisala na master studije. Jučer je otišla na Instagram kako bi s ponosom pokazala svoja postignuća, dokazujući da je izvrsna u svojim obrazovnim aktivnostima. Mina nije mogla suzdržati uzbuđenje jer je ponosno objavila da je uspješno položila završni master ispit. Uz samo malo više truda, znala je da će njenom obrazovnom putu uskoro doći kraj. Ovo dostignuće je ispunilo Željka Joksimovića, njenog oca, neizmernim osećajem ponosa i radosti.

Preporučujemo