U zadivljujućem spektaklu snimljenom kamerom na koncertu u Herceg Novom, mladić se neustrašivo podigao u visine visokog drveta, stavljajući život na kocku, a sve radi prilike da baci pogled na očaravajuću hrvatsku pjevačicu Severinu . Neustrašiv potencijalnim opasnostima ili visinama koje izazivaju vrtoglavicu, ovaj hrabri pojedinac pokazao je nepokolebljivu odlučnost da svjedoči očaravajućoj izvedbi svog idola.

 

 

Čista odvažnost i nepokolebljiva strast koju je ovaj mladić pokazao u svojoj potrazi da bude u prisustvu Severine nije ništa drugo do izuzetna. Severina, poznata hrvatska pjevačica, oduševila je svoje strastvene fanove iz Crne Gore dok je izašla na scenu u ugodnom mjestu u šarmantnom gradu Herceg Novom.

 

 

Intimno klupsko okruženje pružilo je savršeni ambijent za njene odane pratioce da se okupe i uživaju u očaravajućem talentu kojim Severina bez napora odiše. Iščekivanje u vazduhu bilo je opipljivo jer su fanovi željno iščekivali njen očaravajući nastup, znajući da će biti svedoci zaista nezaboravne noći muzike i emocija. Atmosfera je bila napeta dok je Severinin glas odjeknuo prostorom i zaokupio srca svih prisutnih. Njen moćni vokal i zadivljujuća scenska prisutnost ostavili su publiku u čudu, jer su se držali svake note i teksta.

Čini se da je dečko bio spreman staviti svoj život na kocku kako bi podržao hrvatsku zvijezdu, što je prikazano u videu na početku teksta. Vrijedi napomenuti da se sličan događaj dogodio i na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u Budvi, gdje se grupa muškaraca drsko popela na krov diskoteke kako bi bacila pogled na njen očaravajući nastup. Sva trojica su neprestano skakali i igrali se, ali su se u jednom trenutku dvojica odvažila opasno blizu ivice ograde, ugrozivši život. Zaigrano su se gurali pre nego što su se na kraju povukli sa ivice.

Preporučujemo