Kodeks oblačenja za zabavu zahtijevao je da svi gosti budu u bijeloj odjeći, i zaista, svi prisutni su se pridržavali ovog zahtjeva.  Dok kreću na ovo putovanje ka bračnom blaženstvu, par je nedavno organizovao nevjerovatnu proslavu u obliku kombinovane djevojačke i djevojačke večeri, ujedinivši svoje najbliže prijatelje i porodicu u radosnom veselju samo nekoliko dana prije.

 

Par je organizovao živahno druženje pored bazena, pozivajući svoje grupe prijatelja. Ona je ovu priliku odlučila da provede sa svojim najbližim i najdražim saputnicima, dok je on odlučio da uživa u krugu svojih prijatelja, veselo slaveći do ranih jutarnjih sati. Katarina je odlučila da kolekciju fotografija sa žurke podeli na svom Instagram profilu, dajući svojim pratiocima uvid u događaj za pamćenje. Na ovim zadivljujućim snimcima, ona i Darko su uhvaćeni u brojnim trenucima nežnih poljubaca, pokazujući dubinu njihove veze. Naime, Lazić je hrabro prigrlio svoj bezbrižni duh ogolivši grudi, dodajući element intrige i uzbuđenja vizuelnom narativu. Osim toga, fotografije su otkrile zamršene tetovaže koje su Katarina i Darko odabrali da simboliziraju njihovu duboku ljubav i predanost jedno drugom, dodatno učvršćujući intenzitet njihove veze.

 

 

 

Katarina je nedavno na svom ličnom Instagram nalogu podelila seriju zadivljujućih fotografija sa žurke. Ovi intrigantni snimci zabilježili su brojne trenutke intimnosti između nje i Darka, jer su se mogli vidjeti kako strastveno spajaju usne na gotovo svakoj slici. Uz to, Lazić je dao prilično hrabru modnu izjavu tako što se na nekoliko fotografija pojavio bez majice, pokazujući svoje samopouzdanje i bezbrižan duh.

Skrećemo vam pažnju da su se Darko i Katarina zvanično vjenčali na građanskoj ceremoniji 8. decembra 2022. godine, uz samo nekoliko odabranih svjedoka. Uzbudljivo, šuška se da će u bliskoj budućnosti biti domaćini velikog svadbenog slavlja, na kojem se očekuje oko 500 cijenjenih gostiju.

Preporučujemo