Poznata po svom zadivljujućem glasu i talentu bez premca, Aleksandra Prijović vlada kao jedan od najistaknutijih vokala našeg vremena. Njeno fascinantno putovanje, počevši sa očaravajućim debijem na cenjenoj platformi Zvezde Granda, osvojilo je srca mnogih.

 

 

Dok se bezbrojni pojedinci duboko dive njenim neusporedivim dostignućima, neki s dozom jadikovke razmišljaju o njenoj odluci da napusti svoje naučne aktivnosti u korist svog melodičnog poziva. Rođena u slikovitom gradu Somboru na očaravajući dan 22. septembra 1995. godine, procvjetala je u kulturnom bogatstvu Hrvatske, tačnije u šarmantnom gradu Belom Manastiru. Neverovatan muzički dar graciozno je strujao njenim venama, nasleđe koje je preneo od njenih cenjenih matrijaraha, njene poštovane bake i majke, Borke, obe cenjene pevačice same za sebe.

 

 

 

Krenuvši na svoje umjetničko putovanje u nježnoj dobi, opčinila je publiku i uljepšala društvena okupljanja svojim melodičnim prisustvom. Sa nepunih 13 godina krasila je svet svojim očaravajućim melodijama, oduševljavajući publiku svojim duševnim izvođenjem „Majko“ i „Boli svaka tuvoja reč“. Njeno muzičko umeće je procvetalo, a kulminiralo je trijumfalno 2015. izdavanjem pesme “Za nas kasno je”, izuzetnog uspeha koji je duboko odjeknuo među njenim odanim obožavaocima. Sa samo 14 godina, krenula je na nevjerovatno putovanje, zanoseći srca i umove, dok je na cijenjenoj platformi “Zvezda Granda” pokazala svoje izvanredne vokalne talente.

 

Zbog velike konkurencije u Beogradu, moja duga putovanja su me sprečila da posvetim dovoljno vremena svom akademskom radu. Shodno tome, moram priznati osjećaj kajanja i srama što nisam završila četvrti razred. Ipak, odlučna sam u svom opredjeljenju da otklonim ovaj nesklad i svesrdno se posvetim završetku školovanja, o čemu je izjavila uvažena Aleksandra Prijović koja, iako je završila samo tri razreda srednje škole, žudi za mogućnošću da stekne kvalifikacije i znanje koje dolikuje dobro zaokruženoj osobi.

Preporučujemo