Jelena Karleuša i Milica Pavlović uspostavile su izuzetnu vezu, koju sa ponosom neguju i o kojoj otvoreno razgovaraju.Shodno tome, njihovo prisustvo je postalo sve zastupljenije na javnim skupovima, što je dovelo do zadivljujuće saradnje koja je procvetala iz ovog izuzetnog drugarstva. Jelena Karleuša i Milica Pavlović, dva izuzetna talenta, očarale su publiku svojim očaravajućim duetom „Mašalah“.

 

 

Ova izuzetna saradnja brzo je postigla uspeh bez presedana, obasjavši svet svojim sjajem. Štaviše, najnoviji albumi pop dive, “Alfa” i “Omega”, predstavili su kolekciju pesama koje izazivaju strahopoštovanje nakon impresivne pauze od 11 godina. Drugu polovinu avgusta neosporno krasi očaravajuće prisustvo Karleuše. Ona otkriva očaravajuće melodije koje nadilaze konvencionalne sfere naše muzike, dok se prepušta raskošnoj rođendanskoj proslavi koja je pomno orkestrirana u znak sjećanja na njen inauguracijski album “Alfa”.

Neizostavno, svojim nesretnim slikama neprestano remetite moj duševni mir. Haos koji unosiš u moj život dovodi me do ruba ludila. Da li neko od vas, cijenjeni pojedinci, nailazi na takvu osobu u svojoj sredini? Nezadovoljstvo pomenutom fotografijom Milica je izrazila kroz mnoštvo smajlija, insinuirajući svoje nezadovoljstvo, dok Jelena, s druge strane, nije imala nikakvu obavezu prema njoj. Imam posebno zadovoljstvo da sarađujem s vama češće od svih ostalih.

 

 

Međutim, smatram da su vaša nezasita priroda i pretjerana popustljivost samo zapalili početke istinski zadivljujućeg dijaloga, koji obećava da će se intenzivirati svakim trenutkom. – Pogledaj šta se dalje dešava! – dodala je Elena, a Milica je, shvativši da je u bezizlaznoj situaciji, prokomentarisala: “Ajde NAPADNI, ti to bolje”. Zanimljiva razmena Jelene Karleuše i Milice Pavlović, koju karakteriše njihov izrazit stil, privukla je pažnju mnogih. Ne samo da je izazvalo smijeh njihovim sljedbenicima, već je otkrilo i istinsku transparentnost i nepokolebljivu autentičnost njihovog prijateljstva.

Preporučujemo