Voditeljka Tijana Jevtić se u poslednje dve i po godine suočila sa velikim gubitkom iznenadnom smrću supruga Srđana Filipovića, renomiranog plivačkog trenera. Iako je vrijeme prošlo, Tijana nastavlja da se suočava s posljedicama ovog razornog događaja. Duboki emocionalni uticaj uzrokovan gubitkom voljene osobe je neosporan, a Tijana nije izuzeta od njegovih posljedica.

Uprkos njihovoj razdvojenosti, snažna veza i česta komunikacija između Tijane i njenog pokojnog supruga pojačali su izazove suočavanja i pomirenja sa gubitkom. Tijana je neustrašivo podijelila izazovne trenutke sa kojima se suočila nakon iznenadne smrti njenog supruga. Poslednji razgovor koji je imala sa Srđanom uključivao je da ju je on uverio da će se vratiti kući nakon treninga.

Međutim, kada Tijana nije dobila nikakav odgovor, počela je da se oseća nelagodno i uznemireno. Uprkos zabrinutosti, donela je hrabru odluku da nastavi sa njihovim planiranim izletom u planine, kako je Srđan tražio. Tijana je emotivno opisala srceparajući trenutak kada je primila poražavajuću vest o Srđanovom neočekivanom odlasku, ostavivši je u stanju šoka i neverice. Važno je napomenuti da je njihov poslednji zajednički dan bio 6. februara, a Srđan je bio dobrog zdravlja i redovno je odlazio na rutinske preglede.

 

Tijana se suočila sa izazovnim i emocionalno iscrpljujućim zadatkom da se izbori sa tugom zbog gubitka. Ipak, utjehu je našla u nepokolebljivoj podršci porodice i bliskih poznanika u ovom teškom periodu. Posebno je izrazila srdačnu zahvalnost Srđanovim kolegama i ambasadoru Jugoslavu Vukadinoviću na neprocenjivoj pomoći. Uprkos tome što je dobila stvari svog pokojnog muža, ostaju netaknute kutije koje služe kao dirljiv podsjetnik na trajnu tugu i tjeskobu koju podnosi.

 

 

 

 

Preporučujemo