Suprug Tanje Savić izaziva polemiku namerno provocirajući poznatu pevačicu. Ovaj neočekivani preokret dogodio se kada je otkrio da je njegova žena ušla u novu vezu, što ga je navelo da joj se obrati putem poruke. Zanima vas šta je napisao? Čitajte dalje da saznate.

 

Tanja Savić je samouvjereno otkrila svoju vezu sa Muhamedom Mukijem Bešićem, pilotom koji je 11 godina mlađi od nje. Lokalni mediji su otkrili da njen zakoniti suprug Dušan Jovančević u svojim porukama namerno pominje njenog partnera, što dodatno potvrđuje njihovu burnu situaciju. Dušan je Tanji poslao namigujući smajli, samouvereno u tekstu navodeći da ona i pilot čine zadivljujući par. – “Divan ste par, Tanjika! Izgledate malo starije od novog dečka. Srećno.” – poslao je Dušan poruku Tanji, ostavljajući emoji namigivanje na kraju poruke. On je namerno provocira.

 

 

I pored pevačinog dužeg uživanja sa mlađim bratom više od dva meseca, ljudi se često raspituju da li je Dušan izazvao nevolje i da li je kontaktira. Međutim, ona se samouvjereno suzdržava od razgovora o njemu, jer je on ranije odbio da joj vrati djecu. – Dušan i ja još nismo zvanično razvedeni.

 

 

Stvarali ste mi probleme sa decom, provocirali i govorili svašta, ali ja se trudim da idem dalje i sve to ostavim iza sebe. Mislim da mi ide dobro i moj osmeh pokazuje koliko sam sada srećan. Ne postoji niko s kim nisam u vezi, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza nakon haosa sa Dušanom. Bila sam sama, nisam htela nikoga da pustim blizu sebe dok ponovo bez ljutnje nisam pogledala muškarce, rekla je nedavno pevačica.

Preporučujemo