Glumica Anđelka Žugić i njen suprug Marko apsolutno uživaju u svom bračnom životu, a prema nekoliko izvora samouvjereno koračaju naprijed značajnim planovima za svoju budućnost. Među tim planovima je i njihova odlučna namjera da kupe veličanstvenu rezidenciju na selu.

 

 

Anđelka i Marko samouvereno planiraju preseljenje na selo, odlučili su se za privatniju, intimniju okolinu. Hrabro su doneli odluku da se iz užurbanog grada presele u mirno predgrađe. Oni aktivno razmatraju parcele u jednom od obližnjih sela u Beogradu kao održivu opciju, koja im omogućava da svoju decu udobno voze u grad u školu i druge obaveze.

 

Anđelka je apsolutno strastvena prema prirodi i odlučna je da svojoj djeci pruži priliku da odrastaju u njenom zagrljaju. Nakon opsežnih razgovora, par se čvrsto složio da će do kraja sljedećeg ljeta imati vlastito utočište mira izvan užurbanog grada. Sa velikom odlučnošću, već su krenuli u aktivnu potragu za odgovarajućim parcelama, jer njihov krajnji cilj nije samo kupovina kuće, već i izgradnja kuće koja savršeno odgovara njihovim željama. Ovo otkriće je ekskluzivno za Kurir podijelio insajder od povjerenja.

 

 

Da pojasnimo, brak između Anđelke i Marka Žugića diskretno je raspisan, a prisustvovala je samo najuža porodica i prijatelji, nedugo nakon što je glumica rodila svoje drugo dete, ćerku Čarnu. Anđelka samouvjereno kaže da iz prvog braka sa Dariom Prpićem ima sina Jakšu. I Marko je imao prethodnu dugogodišnju vezu pre sadašnje sa glumicom. Samouvereno je organizovao svoje venčanje sa tom devojkom, a posebno je za kuma odabrao Anđelkinog bivšeg supruga, koji mu je takođe jedan od najbližih prijatelja.

Preporučujemo